“Děkuju Vám, paní má, teď budu mít plány dva!”

24.11.2020 Články, Videá Články, Videá

Milí priatelia, 

Igor Matovič je pri moci už viac ako 7 mesiacov a napriek tomu, že strávil stovky hodín na pandemických komisiách, doteraz nepripravil žiadny pandemický plán!

Spory medzi Matovičom a Sulíkom “vyprovokovali” obe strany k aktivite a zrazu tu máme PLÁNY dva (Sulíkov a Krajčího). Životnosť oboch pandemických plánov je kratšia ako rozpad častíc po zrážke protónov v jadrovom urýchľovači. Opäť nevieme, či vôbec nejaký plán máme!

Toto jasne svedčí o chaose a neschopnosti Matoviča riadiť čokoľvek, nieto ešte štát!

Napriek výhradám  Európskej komisie k celonárodnému plošnému testovaniu Igor Matovič ďalej nakupuje antigénové testy a chce v tomto nezmysle pokračovať. 

  • Odmietam celonárodné plošné testovanie antigénovými testami
  • Odmietam plytvanie personálnymi a materiálnymi zdrojmi, ktoré ešte budeme potrebovať 
  • Odmietam zahlcovanie kapacít nášho zdravotníckeho personálu na celonárodné plošné testovanie, čo môže spôsobiť sekundárnu úmrtnosť občanov na iné choroby
  • Odmietam bohapusté míňanie verejných financií 

Európska komisia ide centrálne nakupovať testy. Prečo sa Matovič k tejto iniciatíve nepripojí?

Žeby mu vadilo, že to bude napriamo a nie cez trnavskú firmu?

Zajtra ráno zasadá Výbor pre financie a rozpočet, kde navrhnem poslanecký prieskum na Finančnej správe, aby sme sa pokúsili zistiť pravdu o doterajšom nákupe testov cez Štátne hmotné rezervy. Som zvedavý, ako budú hlasovať poslanci koalície a či sa tento poslanecký prieskum uskutoční. Čo si pamätám, tak sa nikdy nestalo, že by sa poslanecký prieskum zablokoval hlasovaním vo výbore. 

Nechám sa prekvapiť.





Zdroj: https://fb.watch/1YD9zz_Wxl/