Dnes nám Matovičovci opäť ukázali, čo je to Slušné Slovensko

17.09.2020 Články, Facebook Články, Facebook

Kde sa pohnete, všade len nenávisť, kádrovanie a lynč.

1. Pred parlamentom sme dnes mali tlačovú konferenciu - predseda a podpredsedovia strany SMER-SD.

2. Robert Fico hovoril o tom, ako diletantsky pristupuje Matovičova vláda k Fondu obnovy - Slovensko môže získať miliardy eur z EÚ, no vláda s nikým nerokuje.

3. Žiadna spolupráca s odbormi, sociálnymi partnermi, s vedeckými inštitúciami, ani s regiónmi.

4. Oni chcú bez akejkoľvek diskusie rozflákať milardy eur - my žiadame parlamentnú diskusiu a celospoločenský dialóg. Ten dialóg, ktorý oni sami sľubovali.

5. Vyzerá to tak, že sa chystá lúpež storočia a vláda nechce, aby jej niekto pozeral na prsty.

6. O tomto sme na tlačovke hovorili - slušne a vecne. Máme vlastné návrhy, ako pomôcť zelenej ekonomike, potravinovej sebestačnosti a ďalším strategickým veciam.

7. Keď tu zrazu niekto pošle dvoch zjavne podgurážených človiečikov s transparentom proti Robertovi Ficovi a tí počas celej našej tlačovky vyvreskujú nenávistné heslá.

8. Započul som niečo o tom, ako treba zničiť komunistov - jasné, za to, čo tu pácha Matovičova vláda a ako okráda dôchodcov, robotníkov aj deti, za to môžu komunisti, ktorí prišli o moc pred vyše 30 rokmi. Chlapci a dievčatá zo Slušného Slovenska to takto vyhútali. Gratulujeme.

9. Ja len, že nie je nič krajšie, ako v priamom prenose zažiť tu nekonečnú lásku, nehu a toleranciu toho Slušného Slovenska. Pri všetkej úcte - nič primitívnejšie som v živote nevidel.

10. Je úlohou Borisa Kollára ako predsedu parlamentu zabezpečiť nerušený výkon našej politickej činnosti - ale ten radšej vypisuje deviantné návrhy transsexuálom, než by si plnil svoje povinnosti. Nerušme pána predsedu, je zaľúbený a hlavou sa mu honí iba Paris.

11. Ale vážne. Zjavne tu niekomu vyhovuje, aby šíril nenávisť a zlobu ešte aj na tlačových konferenciách opozície. Toto má byť tá nová politická kultúra?

12. Nenávisť voči Smeru naberá nepríčetné podoby. Škandalizujú dokonca právnikov, ktorí obhajujú Smer - ideopolícia nás kriminalizuje za naše ľavicové presvedčenie, ale vy nesmiete mať kvalitných obhajcov, lebo ich slušné média roztrhajú na kusy.

13. Richard Sulík mohol chodiť s Kočnerom na raňajky, Matovič s ním mohol chodiť na kávu, Nicholsonová s ním mohla hrkútať na lavičke - ale advokát Dávid Lindtner si s Kočnerom nemohol písať smsky.

14. Už navždy je zatratený - obhajuje totiž Smer. To je skutočný dôvod, prečo ho prenasledujú. Ale možno keby namiesto smsiek pozval Kočnera na hemendex ako Sulík, tak by mu bolo odpustené.

15. Dvojaký meter ako delo - ak si pravicový politik, môže byť Kočner aj tvoj najlepší kamoš, no ak spolupracuješ so Smerom, nemôžeš ani svojho psa pomenovať Marián.

16. A úplný vrchol. Liberálnym médiám prekáža ešte aj moje ocenenie, ktoré som dostal cez víkend od Klubu českého pohraničia, lebo tento klub je vraj príliš ľavicový a vlastenecký. Aktuality.Sk už aj kádrujú a šíria nenávisť.

17. Ja len, že tento klub ocenil ďakovným listom aj český prezident Miloš Zeman a to je pre mňa dostatočnou referenciou.

18. Ale vidíte, ak ste politik Smeru, ani Rad priateľstva za mier nemôžete dostať - nenávisť už korporátnym novinárom celkom zatemňuje mozog.

19. Nemôžete mať tlačovky, kádrujú vašich advokátov, kádrujú vašich českých kolegov, nemôžete dostať ocenenia za mier - všetko je zle.

20. Toto je to Slušné Slovensko - návrat 50.rokov v priamom prenose. Nenávisť, kádrovanie a lynč. Od rána do večera.

Nedáme sa, priatelia, bojujeme! 



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2739475639624331