Dnes sa nám naši mentálni atléti vo vláde zase predviedli v plnej paráde

06.09.2021 Články, Facebook Články, Facebook

1. Matovič nevedel povedať, aký má Slovensko verejný dlh. Prosím pekne, minister financií. To je ako keby ste sa spýtali ministra dopravy, čo je to auto a on by na vás čumel ako tela na nové vráta. 

2. Matovič sa zjavne s Remišovou pretekajú, kto vyhra majstrovstvá sveta v hlúposti. Igor má aktuálne tesný náskok. Gratulujeme.

3. Intelektuálny potenciál Veroniky Remišovej dnes mimoriadne exaktne zhodnotil jej koaličný partner Boris Kollár - vraj čo sa má čo k právu vyjadrovať bábkoherečka. Bravó!

4. Kollár tiež naznačil, že Kolíková spolu s väčšinou poslancov Za ľudí prestúpi do SaS a Remišová ostane v Za ľudí sama. Home alone. Kevin sám doma. Tlieskam.

5. To tu ešte nebolo - strana o jednom človeku. Ľudovít XIV. kedysi hrdo vyhlásil - štát som ja. Tuná naša Verča môže dať ešte pyšnejšie - strana som ja.

6. Blahoželáme kiskovcom k neobvykle zábavnému zániku. Počujete ten kyslý smiech? To sa z nich nízkotučné mlieko smeje, koľko majú percent. 

7. Dajme tomu polroka a Kolíková rozbije aj SaS-ku. Len si predstavte tie predvolebné billboardy Kolíkovej s Cigánikovou - červené nohavičky a tak. Sulík si nechá narásť vlasy, aby si ich mohol vytrhať.

8. Hegera po dnešku nemôže brať vážne už ani vrátnik zo Salarabandy. Ten neboráčik zadrel v priamom prenose, že pápež František tu nebol desaťročia - čo je rozhodne obdivuhodný výkon od pápeža, ktorý je v úrade od roku 2013.

9. Osobitne sa zaskvel aj minister zdravotníctva Lengvarský. Vraj ak Pfizer povie, že treba tretiu dávku, tak bude tretia dávka. Toto fakt zadrel. Doslova. 

10. Pfizer si ho tu zjavne živí ako autíčko na ovládanie. On je ako ten tragéd z Pelíšok - pokyn zněl jasně. Jeden zastrelí listonoša, druhý strieľa vakcíny. A ak Pfizer povie, že treba očkovať aj malé deti, tak sa budú očkovať aj miminá.

11. Keď Pfizer povie, skoč z mosta, Vladíka budeme zbierať v Dunaji. Prosím pekne - minister zdravotníctva. My sme tu vlastne len laboratórne myšky pre Pfizer - a už sa len čaká na pokyn z USA. Paráda!

12. Ešteže hlava štátu určuje intelektuálne trendy. Dnes sa Čaputová navliekla do ľudového kroja. Cvak, retuš, foto. Gratulujeme k tomuto mimoriadne cennému príspevku do dejín politológie. 

13. Je rozkošné, že máme v Prezidentskom paláci manekýnku, ktorá si pomýlila úlohu prezidentky s modelkou do kyprejších dámskych časopisov. 

14. Ale nebuďme príliš nároční. Pokrokom je, že sa naša ctená pani prezidentka vôbec zdvihla z koberca a už sa pre zmenu fotí postojačky. Ďakujeme za to. 

15. Ja len, že toto nám tu vládne. Priatelia, povedzte - smiať sa či plakať? Posledný nech zhasne...



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/3046243908947501