Dnes sa prvýkrát konalo antigénové testovanie na dobrovoľnej báze - v stovkách obcí

22.11.2020 Články, Facebook Články, Facebook

A viete, aká je účasť? Tretinová. To je pre Matoviča taká facka, akú už dlho nedostal.

1. Jasne sa ukázalo, že pokiaľ Matovič nedovydiera ľudí, tak tí na tie jeho halucinácie o atómovej bombe jednoducho kašľú. 

2. Ľudia dobre vedia, že tie jeho rýchlotestíky sú nanič. Sú to vyhodené peniaze. Bez efektu. Keby ste si hodili mincou, je väčšia šanca, že zistíte, či máte Covid. 

3. Dnešok priniesol jasný dôkaz, že nebyť Matovičovho vydierania, ani na prvom testovaní by nedošli milióny Slovákov. Boli tam len z donútenia - boli obeťami štátneho teroru. 

4. To len potvrdzuje, že som mal pravdu, keď som dal na Matoviča  trestné oznámenie z trestného činu nátlaku - verím, že to vyšetrovateľ zohľadní. Matovič sa vyhrážal ľuďom a pevne verím, že za to pôjde sedieť. 

5. A viete, aká je reakcia Matoviča na jeho dnešné fiasko? Vianočné testovanie bude kvôli tomu - povinné! Jeho ľud ho sklamal, nie je zodpovedný a preto bude musieť pred Vianocami pristúpiť zase k vydieraniu a príkazom. Zhruba toto z neho dnes vyšlo. Cár Igor Hrozný ide zase rozpútať teror. 

6. Zase vás bude vydierať, že vás nepustí bez modrého papierika ani vyvenčiť psa. Že nebudete môcť ísť do práce. Že prídete o príjem. Že vás nepustí ani na poštu pre penzie. Možno ani k lekárovi. 

7. Však on tým "múdrosráčom" slovenským ukáže. Len sa mu vysmievajú za angličtinu, považujú ho za psychopata, pohŕdajú ním, vysmievajú sa mu za Tonyho, od rána do večera je terčom posmechu. A on sa mstí. Malý, zákerný a podlý zúfalec sa mstí celému národu.

8. Ak takéto šikanózne rozhodnutie naozaj príjme, verím, že ľudia pôjdu zase do ulíc. A my sa určite obrátime na Ústavný súd, aby prijal predbežné rozhodnutie a tento štátny teror zakázal. 

9. Tentoraz to Matovič nebude mať také ľahké - dnes už všetci vedia, že jeho testovanie medicínsky ani ekonomicky nič neprináša, len útrapy a chaos. 

10. Matovič už dávno nebojuje proti Covidu. On bojuje proti Slovákom. Zase sa vyhráža, zase vydiera, zasa sa ide mstiť. Pán premiér, len aby ste nezabudli na staré známe porekadlo - na každú sviňu sa voda varí. A tá vaša voda už buble.



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2806852199553341