Generálny prokurátor Maroš Žilinka dnes tak vycvičil s Čaputovou, Remišovou, Tódovou a ďalšími právnymi analfabetmi z liberálnej kaviarne, že sú komplet na smiech celému Slovensku

02.09.2021 Články, Facebook Články, Facebook

1. Toto odkázal Maroš Žilinka prezidentke: "Bez znalosti spisu, bez znalosti dôkazov, ide hodnotiť prebiehajúce trestné konanie a robiť závery. Čo to má byť?" 

2. Takýto náklad Čaputová už dlho nedostala. Žilinka hovoril o "komplexoch", hovoril o "nekompetentnosti", hovoril o "zastrašovaní". Hovoril - pravdu.

3. Scenár je vždy rovnaký. Lipšic či Matovič sa mocensky potrebuje niekoho zbaviť a tak si jeho gestapo nájde nejakého zločinca, ktorému sa povie, čo má na nevinnú obeť nakydať. Takto dali dole Milana Lučanského a ďalšie desiatky ľudí. 

4. Mediálna spojka Tódová a ďalší skorumpovaní novinári vytvoria ilúziu, že táto Lipšicova obeť je najväčšie monštrum na svete. Zločinci dostanú luxusný priestor a Tódová robí PR rozhovory pre Makóa či Slobodníka.  

5. Vôbec sa nečudujem Marošovi Žilinkovi, že Tódovú nevpustili na tlačovku. To nevzdelané a hysterické klbko nervov si zaslúži byť prítomné len v jednej miestnosti generálnej prokuratúry a to nie je tlačová, ale vyšetrovacia miestnosť. 

6. To, čo robí Lipšic, Matovič, Čaputová a ich liberálna mafia, tomu sa politologicky hovorí - lynč. Netreba dôkazy, netreba zákon, netreba spravodlivosť - obeť je vopred vybraná a orgány činne v trestnom konaní majú jedinú úlohu. Popraviť.

7. Verejnosť sa vybičuje k nenávistným náladám voči vopred vytipovanej osobe a keď potom súdy alebo prokuratúra nekoná tak, ako sú médiami vybičované vášne, hnev sa obráti voči nim. 

8. Presne toto sa dnes deje voči Žilinkovi a asistuje pri tom aj Čaputová, Remišová či Matovič. Nehovoriac o médiách, ktoré píšu presne to, čo chcú ich vlastníci - rôzni oligarchovia a finančné skupiny. 

9. Mafia sa snaží útočiť na Maroša Žilinku a nie je to prvýkrát. Čo na tom, že v prípade V. Pčolinského celkom zjavne zlyhal Lipšicov úrad - čo na tom, že celý prípad bol postavený na lžiach dvoch gaunerov. Liberálne kaviarne chceli vidieť krv - o nič iné nešlo.

10. Maroš Žilinka jasne pomenoval, že rozhodnutia generálnej prokuratúry sa riadia čisto zákonom. A vládni predstavitelia úplne otvorene potvrdzujú, že to im nevyhovuje - oni chcú, aby politici rozhodovali, kto má ísť do basy. Nie zákony, ale oni!

11. Generálna prokuratúra dnes potvrdila to, čo my tvrdíme od prvej minúty. Lipšic je gauner. Čaputová je nekompetentná. A vláda drasticky útočí na nezávislosť trestných orgánov. 

12. Výsledkom sú nevinní ľudia, ktorých štát obral o slobodu a v prípade Milana Lučanského aj o život. Na toto sa nesmie nikdy zabudnúť - Úrad špeciálnej prokuratúry má krv na svojich paprčiach a to musí mať následky.

13. Maroš Žilinka vie, čo má robiť. Ak chce veci dotiahnuť do dôsledkov, musí začať trestne stíhať všetky liberálne médiá, ktoré útočia na základný pilier právneho štátu. 

14. Musí vyvodiť zodpovednosť voči Úradu špeciálnej prokuratúry a začať trestné stíhanie voči Danielovi Lipšicovi. Skromne odporúčam kolúznu väzbu nielen pre Lipšica, ale aj pre Mikulca a Matoviča.  

15. A v konečnom dôsledku by sa generálna prokuratúra mala pozrieť aj na Prezidentský palác a prepojenie Lipšica s Čaputovej poradcom Kubinom, ktorý môže byť súčasťou Lipšicovej chobotnice. Ryba smrdí od hlavy. 

Žilinkova tlačovka bola neskutočným zemetrasením. Takýto preplesk liberálna kaviareň už dlho nedostala. Lenže stále sú to len reči. Slovensko už potrebuje aj skutky. 

Pán Žilinka, poďte do nich! Padni komu padni!



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/3043680142537211