Hegerovsko-Čaputovská vláda musí skončiť!

01.04.2022 Články, Facebook Články, Facebook

Nenechajme ich zlikvidovať Slovensko!

Slovensku hrozí vypnutie plynu a vláda nič. Ceny potravín idú do astronomických výšin a vláda nič. Hrozí nedostatok potravín a vláda nič. 

1. Čaputová navrhuje rozdávať ľuďom "potravinové prebytky". Bravó! Mladé rodiny na Slovensku sa budú prehrabávať v kontajneroch a mlátiť sa so seniormi o zhnitý banán. 

2. Vláda niekoľko týždňov "intenzívne komunikuje" a láme si hlavu nad tým, kto vlastne tvorí "chudobu". Tak aspoň povedalo včera na Jojke Matovičovo páža Šípoš. 

3. Preložme to do slovenčiny. Kašlú na Slovákov. A vysmievajú sa z nešťastia vlastných občanov. Čaputovej ide len o to, aby ju Biden pohladkal po hlavičke. 

4. A tak v smiešnej angličtine natáča videjká, v ktorých tára, že my na Slovensku "sme všetci Ukrajinci" - nie, drahá pani, my sme Slováci. Viete, to je taký jeden hrdý päť-a-pol miliónový národ v srdci Európy, ktorému nerozumiete. 

5. Jediné, čo riešia, je to, že si pakujú vačky na migračnej kríze a posielajú Zelenskému zbrane. Nevedia ani len ochrániť Slovensko pred hrubokrkou mafiou, ktorá sa sem valí z Ukrajiny. 

6. Slovensko je dva milimetre od sociálneho výbuchu. Ľudia sa boja ozbrojených skupín z Ukrajiny, nemajú čo jesť a čakajú, kedy im vypnú plyn.

7. A Heger sa tu vytešuje, že ubližujeme Rusom. Prečo by sme sa z toho preboha mali radovať? Prečo máme ubližovať bežným ľuďom nejakými hlúpymi sankciami? A prečo si máme sami strieľať do nohy? 

8. Rubeľ posilňuje na predvojnovú úroveň, sankčná bublina praskla, Rusko je pri plnej sile a s Európou to ide dolu vodou. Amerika sa mädlí ruky, lebo oslabuje svojich konkurentov v EÚ - úžasné!

9. To fakt ideme predstierať, že Slováci neexistujú? Oni si fakt myslia, že keď vypnú opozičné médiá, tak si ľudia na Slovensku nevšimnú, že benzín stojí už takmer 2 eurá? 

10. Myslia si, že propagandou prebijú realitu, ale to nejde. Vypli Hlavné správy aj Hlavný denník, vyhrážajú sa ďalším, kriminalizujú opozíciu - a bum, dnes vyšla v Pluske anketa 19 tisíc čitateľov a Smer má 31%. A Čaputovej Progresívci 5%. 

11. Ľudia vidia, že táto vláda aj s tou ich americkou bábkou Čaputovou na čele nerobí pre Slovákov absolútne nič. Robert Fico týchto lúzrov a nedoukov prevyšuje ako Gulliver lilliputánov. 

12. Už sú takí vyplašení, že pred reláciami s nami kolabujú ako psychiatrickí pacienti. Naď sa zložil pred duelom s Andrejom Dankom a to si ešte predtým vybavil, aby som do duelu nešiel ja.

13. Včera sa zosypal Mikulec. Do duelu s Erikom Kaliňákom poslali oľaňácku trúbku Šípoša, z ktorého tam Kaliňák urobil úplného truhlíka. Šípoš vyznel ešte smiešnejšie než Dibáková, a to je skoro na Nobelovu cenu.  

14. V sobotu som mal ísť do rozhlasu s Krúpom. Odkedy to chalošovi povedali, nevyliezol z toalety. OĽaNO okamžite dalo pokyn RTVS, že do diskusie musí ísť Hlas. Boja sa ma, boja sa pravdy. 

15. Takto to chodí. Klasický totalitný model. Na Slovákov kašlú a kritikov vypli. Liberálne médiá im slúžia a iné názory zakázali. No v ľuďoch to už vrie - Slovensku hrozí kolaps. 

Včera na Slavíne som videl množstvo statočných ľudí, ktorým blčia oči... Nebudú ohýbať chrbát - veruže nie. Ďakujem vám všetkým, priatelia, ktorí bojujete proti vláde - za Slovensko, za slobodu, za mier! 

ZVÍŤAZÍME! TAK AKO V ROKU 1945 ČERVENÁ ARMÁDA!




Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/520771902753429