Hovoriť pravdu v čase všeobecného klamu je revolučný čin!

16.03.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Nerád by som sypal slniečkam soľ do rán, ale nielenže sa v priamom prenose rúca tá ich najúžasnejšia a najslušnejšia pravicová vláda, ale zrovna v tom istom čase som dnes dosiahol 100 000 priateľov na mojej stene 

1. Milí priatelia, zo srdca ĎAKUJEM! Každý deň sme spolu, každý deň spoločne bojujeme. Veľa to pre mňa znamená!

2. Čítam si vaše príspevky a hoci nie vždy môžem reagovať, veľmi ma inšpirujete a vy to viete. Nesmierne si vážim vašu podporu, vašu múdrosť a vaše skúsenosti.

3. Tento môj profil na sociálnej sieti je spomedzi politikov na Slovensku ten najúspešnejší. Dosiahli sme silu médiá - porážame tie ich skorumpované redakcie a a práve z toho sú v korporáte takí nervózni. 

4. A za toto všetko patrí vďaka vám - zdieľate, komentujete, lajkujete. Liberálna kaviareň je z vás na prášky - sto tisíc, uf, nejedno slniečko dnes pukne od jedu. 

5. Budú nás ďalej obviňovať, že sme extrémisti, konšpirátori, komunisti a neviem, čo všetko. A to len preto, že máme našu vlastnú pravdu, bojujeme za pracujúcich ľudí, milujeme Slovensko a nechceme americké vojny. 

6. Nenávidia nás preto, že sa nebojíme používať zdravý rozum. Preto, že odmietame korporátnu propagandu a hovoríme to, čo si ľudia na Slovensku myslia - bez servítky a na rovinu. 

7. Sme to, čo vo filme Matrix nazvali - chyba v systéme. Chceli by sa nás zbaviť, no my namiesto toho rastieme. Musí bolieť.

8. Len pripomeniem, že oligarchické médiá tu rok kryli gaunera Matoviča a kvôli tomu pomrelo takmer 9 tisíc ľudí. My sme o ňom od prvej minúty hovorili pravdu. Tak kto je tu ten extrémista? 

9. Pripravil som si pre vás malé prekvapenie, napíšem k tomu neskôr viac, no v tejto chvíli mi dovoľte vyjadriť to najdôležitejšie: moju úctu! A hovorím to s plnou vážnosťou. 

10. To, že ste našli odvahu pridať sa sem k nám, to samo osebe je veľká vec. Vystavili ste sa tým nenávisti, ktorú dnes šíria voči každému, kto vybočí z radu. No napriek tomu sa nebojíte. 

11. Čím viac ľudí na Slovensku bude takých ako vy, tým slobodnejšia bude naša vlasť. Netreba veľa - stačí hovoriť pravdu. Ako povedal George Orwell, hovoriť pravdu v čase všeobecného klamu je revolučný čin.

12. Sto tisíc! Muchas gracias amigos! Spoločne bojujeme a spoločne zvíťazíme. 



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2902520286653198