Hovorkyňa americkej ambasády Zuzana Čaputová dnes dostala luxusný priestor na Markíze

07.03.2022 Články, Facebook Články, Facebook

Hovorkyňa americkej ambasády Zuzana Čaputová dnes dostala luxusný priestor na Markíze – fajn, aspoň sme sa oboznámili s tým, čo si myslí americká strana konfliktu.

1. Dozvedeli sme sa, že na Ukrajinu nestačí posielať hygienické vreckovky, aby si tam utreli slzy a treba prispievať aj zbraňami, aby ich zomieralo čím viac. 

2. Taká je logika madam Čaputovej. Hovorme jej pracovne – Bloody Susan. Zjavne ju baví, že zomierajú nevinní Ukrajinci. Veľká humanistka. 

3. Dozvedeli sme sa, že na Ukrajine nie je žiaden nacizmus, nestavajú sochy Banderovi, neexistuje batalión Azov, neonacisti nevraždia ľudí – lebo Zelenskyj je Žid. 

4. Dovoľte pripomenúť pani magisterke, že Ukrajina je oligarchický režim a Zelenskyj rozhoduje maximálne o tom, kedy pôjde na záchod. 

5. Kompletne ho riadi oligarcha Kolomojský. Asi tak, ako Američania riadia Čaputovú. Je jedno, či je Zelenskyj Žid alebo Argentínčan, Ukrajinu ovládajú dve kategórie politikov – oligarchovia a banderovci. Tomu najnovšie tlieskajú liberáli?

6. Dozvedeli sme sa, že je v našom národnom záujme, aby sme nedostávali od Ruska plyn – poprosíme pani prezidentku, že by si aj s Remišovou vypli kúrenie ako dve Marfuše, ale nech dajú Slovákom pokoj a nepáchajú ekonomickú vlastizradu.

7. Čaputová dnes na Markíze veselo šírila hoaxy. Vraj - „vyše 2000 civilistov je mŕtvych“. Nie, podľa OSN je civilných obetí 351. Poprosíme vypnúť Čaputovú za šírenie dezinformácií. 

8. Podľa Čaputovej Rusi „idú vyhladiť Ukrajinu“. Aj to je očividný hoax, cieľom sú vojenské objekty, inak by bolo obetí ďaleko viac - ak tu niekto vyhladzoval, tak skôr Američania nevinných Iračanov, keď ich pomrelo vyše milióna.

9. Potom sme sa od Čaputovej dozvedeli takúto filozofickú bombu – „som zvyknutá nadýchnuť sa“. Gratulujeme. To je vcelku milý koníček. Dýchanie. Ach, toľká múdrosť. Prezidentka je úplná Sokratica.  

10. Osobitne vtipné bolo, že pani, ktorej jediný intelektuálny výkon za život boli dve detinské brožúrky za Sorosove prachy, hovorí o „intelektuálnej indispozícii“ opozície. Trochu pokory, pani magisterka, trochu pokory.

11. Čaputová išla ako z manuálu NATO. Robia zo Slovenska vojenský terč a posielajú sem vojakov a rakety Patriot a ona povie – šťastie praje pripraveným. Hej, to bude ukrutné šťastie, keď začne tretia svetová vojna.

12. Podľa aktuálneho prieskumu tu chce amerických vojakov len 29% Slovákov a polovica ľudí tu nechce žiadne vojská NATO. Ja viem, Čaputovú tam skoro hodilo o zem, ale taká je realita.

13. Veľká väčšina voličov Smeru tu nechce vojakov a dokonca nechce ani členstvo v NATO. A potom sa čudujú, že napriek ich bombastickej propagande vojna na Ukrajine nepriniesla žiadne zmeny v preferenciách.

14. Najradšej by sa z toho rozplakali, ja viem - ale Slováci nie sú nevzdelaní ani platení za šírenie americkej propagandy ako istá blonďavá panička. Slováci sa nenechajú opiť americkým rožkom. 

15. Čo je najdôležitejšie. Čaputová dnes ani necekla o živote Slovákov. Klasika. Púšťala len frázy z amerického manuálu o nenávisti voči Rusku a o zbrojení. Na Slovákov kašle. 

Dnešok zase raz ukázal, že Slovensko nemá prezidentku. To len USA tu má dobre platenú hovorkyňu, ktorá rozoštváva Slovensko a ženie nás do vojny. Nehanbíte sa, pani Čaputová?



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/504061077757845