Igor Matovič dnes predstúpil pred médiá s týmito 10 unikátnymi myšlienkami - každú z nich by bolo treba tesať do kameňa

30.06.2020 Články, Facebook Články, Facebook

Igor Matovič dnes po klube OĽaNO, na ktorom vysvetľoval Boris Kollár svoj podvod s diplomovkou, predstúpil pred médiá s týmito 10 unikátnymi myšlienkami - každú z nich by bolo treba tesať do kameňa:

1. Andrej Danko bol „hajzlík“, lebo vraj opísal prácu. Boris Kollár, ktorý urobil to isté, „hajzlík“ nie je, pretože klub OĽaNO rozhodol, že za jeho podvod môže aj školiteľ, oponent, systém, škola a priľahlé galaxie. Je to čierne na bielom v stanovisku klubu. Aha. Tak v tom je ten rozdiel. Konečne sme na to došli.

2. V prípade Andreja Danka bolo správne volať po jeho odvolaní, ale v prípade Borisa Kollára je to lynč, pretože "vaša otázka je hlúpa, pán novinár!"

3. Na Slovensku sa podľa Matoviča rozdalo státisíce titulov za ukradnuté diplomovky - a preto je vlastne Boris Kollár hrdina pospolitého ľudu a možno by mal dostať Nobelovu cenu.

4. Matovič vyčíta iným, že si prácu kúpili a nechali napísať iným - vraj to je horšie, ako keď bol Boris Kollár statočne prichytený. Ja len, že toto tvrdí zrovna Matovič, ktorý si nechal napísať prácu kamarátkou v Chorvátsku.

5. Kollár podľa Matoviča môže kradnúť, lebo iní chodia na potrat. A on by dal za potrat trest smrti. Všimnite si, ako originálne Matovič spojil otázku diplomoviek s potratmi - takúto magickú súvislosť by nenašiel ani Platón s Aristotelom dokopy. A ten trest smrti za potrat - to je také pro-life, ach! Igor - ty si proste mysliteľ!

6. Kollára potrestáme za podvod takto: diplomové práce všetkých úradníkov musia byť spätne skontrolované a ak sa nájde nejaká nezrovnalosť, musia byť tie svine podvodnícke prepustené. A Boris Kollár samozrejme ostane. To bude jeho trest.

7. A tá obluda minister školstva, ktorý v čase, keď Boris Kollár falšoval svoju diplomovku veselo strihal vlasy, nech drží ústa a radšej nech za leto pripraví retroaktívny zákon - čo má čo odkazovať študentom, že podvádzať sa nemá, ešteže to, nech sa stará o seba a nech nekope do vlastnej mafie!

8. Zákon platí pre všetkých rovnako. A tak nemožno trestať iba Borisa. Ak teda spáchate vraždu, budete potrestaný až vtedy, keď bude spravodlivosť vyvodená aj voči všetkým ostatným páchateľom - dovtedy môžete dosýta vraždiť. Spravodlivosť podľa Matoviča.

9. Na záver vážnosť situácie zhrnul vrchný intelektuál klubu OĽaNO Jozef Pročko, ktorý opísal grilovanie Kollára na klube takto: „Dobre sme sa zabávali, veď zabávať sa nie je hriech.“ Na zdravie, Jožko!

10. Ja len, že Matovič chráni zlodejov. A spolu s ním kryjú podvod aj všetci tí tajtrlíci, čo tam za Matovičom stáli - pred voľbami to boli veľkí bojovníci a hrdinovia, a dnes len poslušne prikrývajú každú zlodejinu, ktorú odobrí ich big boss Igor. Ach, aké ste odvážne, úprimné a ľudové, ovečky!

Ďakujeme, Igor! Ani nevieš, ako nám pomáhaš 





Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2664130040492225