Izrael je najzaočkovanejšia krajina na svete

06.07.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Prakticky každý je napichaný Pfizerom, druhú dávku má vyše polovica populácie. Výkladná skriňa očkovacej propagandy. 

1. A bum. Ako naschvál, Izrael dnes hlási najvyššie čísla nakazených od apríla. Kdepak soudruzi udělali chybu? 

2. A aby toho nebolo dosť, účinnosť Pfizeru sa po nových výskumoch znížila z vyše 90% na chabých 64%. Takéto hororové správy prichádzajú Izraela a nedajú sa zakryť - píše o nich dokonca korporátna tlač. Fail roka. 

3. Vakcíny vás teda pred Deltou neochránia. A keď vymyslia niečo, čo vás ochráni pred Deltou a napichajú vás tým od hlavy až k pätám, vírus zmutuje na Epsilon. 

4. A keď vymyslia niečo na Epsilon, bude Zeta, Eta, Teta... Aj prateta. Presne ako varoval Nobelista Luc Montagnier. 

5. Mimochodom, Montagnier, to je ten, o ktorom očkovacia propaganda šíri, vraj nie je odborník, veď Nobelovka za virológiu neznamená, že ste odborník. Pcha, desať takých Nobeloviek má doma Pročko a jedenásť Klus. 

6. Ale vážne: vakcína vás neochráni pred šírením vírusu. A toto vlastne nikdy netvrdili ani tí najväčší očkovací propagandisti. Ak máš v tele Pfizer, ďalej môžeš veselo šíriť vírus. Taký je vedecký fakt.

7. Len mi teraz nejako uchádza pointa nútenej 14-dňovej karantény pre nezaočkovaných. Zmyslom vraj má byť, aby sme chránili verejný záujem a aby nezaočkovaní nešírili Covid po návrate z dovolenky. 

8. No dobre, ale prečo potom nemusia ísť do karantény očkovaní, ktorí podľa všetkých dostupných vedeckých dát šíria Covid rovnako? 

9. Nemá väčší zmysel strážiť, odkiaľ prichádza cestovateľ? Ak zo zamorenej krajiny, tak karanténa a ak nie, tak netreba karanténu? Ja len, že takéto niečo celé týždne kvákal v telke aj naspídovaný Klus. 

10. Oni zo dňa na deň odhodili akúkoľvek vedeckú racionalitu a šíria len obyčajný teror. Karanténa je len bič na nezaočkovaných - bez akejkoľvek logiky. Len si proste kopnúť do nevinných ľudí. Perfektné. 

11. Aktuálne dáta z Izraela hovoria, že Pfizer má účinnosť niečo nad polovicou. A šírenie nákazy nijako nezastaví. Ale prečo by to našu vládu zaujímalo, keď môže terorizovať milióny neočkovaných ľudí?

12. Jediné, čo nútenou karanténou pre nezaočkovaných docielia, je to, že rozoštvú spoločnosť, vnútia sem apartheid a zavedú bohapustú diskrimináciu. Nie je na tom nič vedecké, je to len čistý teror. 

13. Ja chápem, že farmafirmám sa mália zisky vo výške desiatok miliárd. Chápem, že médiá dostávajú za propagandu milióny. A chápem aj to, že prezidentka aj vláda sú len reklamnou agentúrou farmafiriem. Ale toto už prekračuje všetky medze. 

14. Zastavte to, kým je čas. Pozrite si na čísla z Izraela a pochopte, že terorizovaním ľudí nič nedosiahnete. Ak tu chcete zaviesť fašizmus, tak sa nevyhovárajte na Covid a povedzte to na rovinu.  

15. Využijeme všetky právne cesty, aby sme vás zastavili. Vy nie ste spanilí rytieri vedy, ale žoldnieri korporátneho kapitálu. A to je sakramentský rozdiel. 

No pasarán!



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2996115190627040