Jeden z kľúčových ministrov Matovičovej vlády sa dnes postavil pred kamery a Slovensko stíchlo, že oznámi niečo zásadné

14.12.2020 Články, Facebook Články, Facebook

Jaroslav Naď. Minister obrany. 

1. Slováci čakali, že vláda po polroku konečne predstaví nejaký plán. Prevádzkovatelia reštaurácii a ich zamestnanci čakali, že sa do gastrosektoru naleje masívna pomoc. Ľudia napínali uši, aby zistili, ako im štát pomôže. 

2. Sestričky čakali, že minister obrany ako jeden z akcionárov Nemocnice sv. Michala odvolá riaditeľa a poprosí o prepáčenie vedúcu sestier, ktorú odvolali kvôli tomu, že sa zastala svojich podriadených pri konflikte s Borisom Kollárom. Toto všetko sa čakalo od Naďa. 

3. Namiesto toho Naď oznámil, že mu nejakí opití ľudkovia nadávali na sociálnej sieti. A vraj aj jeho rodine. Áno, to je rozhodne smutné. Slovensko by určite prepuklo v plač, keby sme tu kvôli vláde Igora Matoviča nemali ekonomickú katastrofu a Slovensko nebolo dva milimetre od kolapsu. 

4. Vážený pán minister, v dobe pandémie tu riešiť jemnocit pri komunikácii na sociálnej sieti, to je výsmech ľudom. Vy ste sa museli reálne zblázniť. Vy nevidíte, čo sa deje na Slovensku? 

5. Posielať políciu a armádu na zúfalých ľudí, ktorí vám v opitosti napísali nejakú hlúposť, ktorú zjavne nemysleli vážne a vyrevovať po nich, že sú odpad - to myslíte vážne? 

6. A teraz sa vyžívať v tom, ako pôjdu sedieť, lebo je núdzový stav - uf. Ja len, že taká obluda ako vy ešte po zemi nechodila. 

7. Mne a mojej rodine sa opití a sfetovaní slniečkari vyhrážali na internete tisíckrát. Robia to denne. Za každým "zdochni" a "skap" nasleduje ban. Tak sa to rieši, keď vidíš, že ti zjavne nič nehrozí, len si niekto primitívne slovne "odpľul". Dáš mu ban a on sa už na tvojej stránke neukáže. Jednoduché, elegantné, nikoho tým netreba otravovať. 

8. Ale Naď kvôli tomu organizuje tlačovky a podáva sedem trestných oznámení. Uprostred núdzového stavu. Lebo toto je najnovšie štátna priorita. Chráňme Jarinkove statusíky pred štiplavými komentármi. Fantastické. 

9. A spoločne nadávajme ľuďom do špín a vyhrážajme sa im výnimočnými trestami v núdzovom stave. Presne toto sa dnes očakáva od ministra obrany. Toto je tá veľká záchranná misia OĽaNO, tlieskame.

10. Mimochodom, ten istý Naď ešte pred pár týždňami nadával ľuďom do opíc a psychopatov a odmietol sa čo i len ospravedlniť. To on tu chce dneska vyplakávať? 

11. Ja samozrejme odmietam, aby sa do politiky ťahala rodina, nepáčia sa mi slovné agresívne prejavy a verte, zažil som si svoje. Ale tento nenávistný a konfrontačný štýl do slovenskej politiky vniesol Naďov stranícky šéf Matovič, tak by sa konečne chlapci mohli pozrieť do zrkadla, kým začnú podávať trestné oznámenia. 

12. Slovensko má dnes celkom iné problémy. Kvôli Matovičovi zomierajú ľudia. Kvôli Matovičovi kolabuje ekonomika. Kvôli Matovičovi to v spoločnosti vrie. Kvôli nemu a jeho štekajúcim ministrom, ktorí majú plné ústa vyhrážok, arogancie, nadávok a osočovania bežných ľudí - a presne takýto je aj Naď. 

13. Ak ste ešte celkom nezošaleli, pán Naď, tak teraz zoberiete tých svojich sedem trápnych trestných oznámení, slávnostne ich pred kamerami roztrháte a hodíte do koša. 

14. A potom poviete, že chápete, že ľudia sú vo vypätej situácii a vy chcete upokojiť spoločnosť, a preto to viac nebudete riešiť a vyzvete k spoločenskému zmieru a upokojeniu vášní. Takto by to urobil štátnik. 

15. Tupý a arogantný mafiánsky kápo by sa postavil a vyhrážal by sa "špinám", že pôjdu na dlhé roky do basy. Tak čo si vyberiete, pán minister? Čo tak už konečne odložiť nenávisť a prestať viesť vojnu so svojím vlastným národom?



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2827550310816863