Jednoduchá otázka pre P. Pellegriniho

09.09.2022 Články Články

Privítal by som, keby Peter Pellegrini prestal zostavovať vlády po nasledujúcich voľbách a venoval sa súčasnosti.

Vieme čítať a chápeme, že z vyhlásení podpredsedníčky strany Hlasu a doterajšieho vyjadrovania P. Pellegriniho vyplýva úplne jasné uprednostňovanie  spolupráce s liberálmi v SaS a PS a my to rešpektujeme. Proti gustu, žiaden dišputát.

Dnes ale potrebujeme spoločný postup proti vládnej neschopnosti a ubližovaniu Slovensku. Preto sa opätovne obraciam na Hlas- SD s tou najjednoduchšou otázkou – ste pripravení byť 19. septembra v Bratislave spoločne s ostatnými opozičnými silami na tribúne odporu voči bláznom a malým deckám vo vláde? Alebo sa zachováte ako pri pozvánke na protest 1. septembra do Košíc, alebo oslavy SNP do Zvolena? Pozvania ste neprijali a Peter Pellegrini sa rozhodol ísť na oslavy SNP do Banskej Bystrice, kde bola vylúčená verejnosť a ktoré potom Peter Pellegrini oportunisticky okomentoval slovami, že odmieta, aby si oslavy SNP sprivatizovali privilegovaní politici.

Vážení kolegovia z Hlasu - SD, Vaša odpoveď na našu otázku je veľmi jednoduchá. Áno, alebo nie. A my sa v SMERE – sociálna demokracia  podľa toho 19. septembra zariadime.



Zdroj: https://www.facebook.com/robertficosk/posts/pfbid02vFUP7XeehVHoNPWkDuhxCHD15tiZv8ELr51KcZMCEoWqasKJosmF7LsDx1vhW3yGl