Každý deň Slovensko padá hlbšie a hlbšie do matovičovského bahna

28.05.2021 Články, Facebook Články, Facebook

1. Tajná správa SIS potvrdzuje, že tento štát je v kompletnom rozklade, a tak sa vláda rozhodla, že sa o nej nesmie nikto dozvedieť. 

2. Toto je to slušné a transparentné Slovensko. Keď o Matovičových zločinoch zakážeme hovoriť, tak proste nie sú. Chlapci vymysleli. 

3. Nevedia si schváliť ani vlastný rozpočet a hádajú sa ako malé deti. Jedni chcú Grécko a druhí chcú Grécko Light. Skvelé.

4. Jediná vláda na svete, ktorá ani nepotrebuje opozíciu - oni si ju zaobstarajú sami. Od Matoviča z ministerstva utekajú všetci odborníci - o rozpočte bude rozhodovať Pavlínka.

5. Matovič, ktorý po iných poslancoch hádzal striekačky, vyplakáva, že po ňom odídenec od Kotlebovcov hodil pohár s vodou. Okúsil vlastnú medicínu, chlapec.

6. Ja len, že toto tu dnes vládne - v materskej škôlke majú viac politickej kultúry. Preboha, vyveďte už Matoviča v kazajke - to je jediná záchrana pre štát.

7. Zaskvel sa aj iný poslanec OĽaNO Kremský, ktorý vyrátal, že za vlád Smeru sa Slovensku v hokeji nedarilo a za Matoviča to hokejistom ide. Už aj za výkony hokejistov môže Robert Fico, perfektné. 

8.Zhodou okolností pár hodín po Kremského statuse Slovensko dostalo debakel 1:8, tak len rozmýšľam, ako to ten Matovič mohol dopustiť. Alebo aj za to nejakým zázrakom mohol Robert Fico?

9. Slovensko kolabuje a oni sa zabávajú takýmto stupídnym hejtom voči Smeru. Strašné. Ale zasa - vždy lepšie ako sa zabávať zneužívaním maloletých ako iný poslanec OĽaNO. Bože, čo to tu dnes vládne?!

10. Strana Za ľudí prežíva romantický súboj dvoch krásavíc o to, ktorá z nich pochová Kiskovu stranu. Láska, bože, láska, kde ťa ľudia berú. 

12. Už ich nevolia ani vlastné rodiny, ale obe tetule sa tvária ako rockové hviezdy. Munícia žiadna, no ambícia na rozdávanie. Prekypujú hejtom, ale hrajú sa na slušné Slovensko.

13. Tam sa vlastne háda každý s každým. Medzitým chobotnica v bezpečnostných zložkách rozožiera štát ako rakovina a Heger chodí po parlamente a vyhráža sa opozícii. 

14. Sem sme to dopracovali. Táto vláda pomaly dožíva a sťahuje so sebou dolu celé Slovensko. V Smere robíme, čo môžeme, aby sme ich zastavili.

Za Radičovej sa za dva roky pravica rozložila tak, že trvalo desaťročie, kým to dali naspäť dokopy. Teraz to vyzerá na storočie.

Pekný deň, priatelia 



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2963926133845946