Kedy úrady vypnú liberálne médiá za šírenie dezinformácií?

04.03.2022 Články, Facebook Články, Facebook

Sme v propagandistickej vojne. Nemôžete veriť ničomu, čo si prečítate v SME alebo vidíte na Markíze. Šíria bohapusté dezinformácie a hoaxy. Niekoľko dôkazov. 

1. Ráno nás uvítala správa, že "Rusi zasiahli jadrovú elektráreň v Záporoží". Okamžite panika - veď len blázon by bombardoval reaktory. 

2. Realita - Rusi obsadili túto elektráreň, pričom sa spustila prestrelka vo výcvikovej budove, ktorá je mimo areálu reaktorov. V tejto budove to spustilo požiar, ktorý bol uhasený. 

3. Dá sa z tejto udalosti napísať titulok o tom, že Rusi zasiahli jadrovú elektráreň? Nejde o čisté zavádzanie a hoax? Milý NBÚ, poprosíme okamžite zablokovať denník SME, ďakujeme. 

4. Ďalší príklad: včera sme sa na stránke štátneho tajomníka MZV Martina Klusa dozvedeli, že primitívny útok na Slavín je v podstate fajn. Ľudia mu naložili, čo sa doňho zmestilo.

5. Klus reagoval touto divokou konšpiráciou: vraj útok na Slavín "mohol urobiť niekto ako diverznú aktivitu". Hej, aj za doničený Slavín môže Putin a ruskí agenti. Takéto hoaxy vypľúvajú vrchní predstavitelia MZV! Daj si facku, Klus!

6. O ruských agentoch písal aj syn zakladateľa Esetu Michal Trnka. Len pripomínam, že milionári z Esetu vlastnia Denník N a financovali kampaň Čaputovej a Progresívneho Slovenska. 

7. A tuná synáčik si vycucal z prsta zoznam ruských agentov, s tým, že ich dokonca zoradil podľa ich nebezpečnosti. To je normálne lepšie ako Tom Clancy.

8. No a samozrejme, najväčším ruským agentom je podľa eseťáčika Trnku Ľuboš Blaha - predbehol som dokonca ruské veľvyslanectvo. Otváram šampanské.

9. V skutočnosti je to ďalší bohapustý hoax. Nemám žiaden kontakt s nikým z Ruska, ruského veľvyslanca Bratčikova som videl jedenkrát v živote v lete 2021 a nikdy som neobhajoval vojnu na Ukrajine ani nikde inde.

10. Možno z toho milionárov z Esetu aj hodí o zem, ale dobre počúvajte - ja ani nehovorím po rusky, nečítam azbuku a všetky svoje zdroje mám z angličtiny. 

11. Som ročník 1979 a ruštinu sme v škole už nemali. Celý život píšem odborné knihy o americkej filozofii a pri svojej kritike USA sa opieram takmer výlučne o západných autorov.

12. Jediný môj kontakt s Ruskom je ten, že som bol minule v Zakopanom s deckami na ruskom kole. V posledných rokoch som ani len nemal ruskú zmrzlinu. Či ukrajinskú. Či iránsku. Či ako sa to najnovšie volá.

13. Ruský agent, ktorý nevie po rusky - to im nezožerie ani Monika Tódová. Asi by si mali konečne uvedomiť, že šíria iba hoaxy a nenávisť. A už sa im smeje celé Slovensko. 

14. Prepáčte, ale prestaňte už šíriť tú vašu hlúpu propagandu. Nikto neobhajuje vojnu, ale vymýšľať si jadrové výbuchy, hoaxy o Haďom ostrove, zoznamy Putinových agentov... Veď tým zosmiešňujete samých seba. 

15. Kto ešte po všetkých týchto klamstvách má veriť čomukoľvek, čo poviete? Nemali by vás už dávno zablokovať úrady? 

Milí priatelia, najrozumnejšie je vypnúť Markízu a prestať čítať SME, Denník N a Aktuality. Pravda je na sociálnych sieťach - a preto sa ich tak boja. Preto zavádzajú cenzúru. Je to jednoduché - boja sa pravdy.



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/502747587889194