Koalícia je v totálnom rozklade

12.05.2022 Články, Facebook Články, Facebook

1. V parlamente práve na týždeň prerušili schôdzu, pretože nie sú schopní dohodnúť sa ani na tých pár omrvinkách, ktoré sľúbili ľuďom kvôli zdražovaniu. 

2. Nedokážu prijímať nič pre ľudí, nič pre dôchodcov, nič pre tých najzraniteľnejších.Hádajú sa ako psi, kým ľudia trpia.

3. Keď majú pomáhať Slovákom, tak sa im nechce chodiť do parlamentu. Keď majú strčiť Roberta Fica do väzby, tak sú tu do nohy. To sú ich priority. Len zloba a krv.

4. Zelenskyj nás odpája od plynu a oni mu za to, blázni, ešte tlieskajú v stoji. Lebo oni majú Slovensko úplne na saláme.

5. Ešte si včera aj pretlačili ďalšiu stupídnu rezolúciu, kde za všetko zlo na svete vinia Rusko. Bez vyšetrovania, bez dôkazov - len-tak si kopnúť. Aby ich na americkej ambasáde pohladkali.

6. Nech si vypočujú pápeža, nech si pozrú Lulu, nech si naštudujú dejiny - za vojnu na Ukrajine je zodpovedné v prvom rade NATO, ktoré, slovami pápeža, "štekalo" na hraniciach Ruska.

7. Za vojnu môže aj Zelenskyj, ktorého tu vytlieskávali - on a jeho fašistické batalióny, ktoré zabíjali ľudí na Donbase.

8. A za vojnu môžu všetci vojnoví štváči na čele s Čaputovou a Hegerom, ktorí posielajú na Ukrajinu zbrane a predlžujú utrpenie ukrajinského národa.

9. My sme chceli rezolúciu, v ktorej bude jasná výzva na mier. Táto rezolúcia OĽaNO bol jeden nechutný vojnový pamflet. Hlasoval som proti.

10. Vláda Slovenskej republiky definitívne prestala byť vládou Slovákov. Správajú sa ako Zelenského opičky. Nerobia nič pre mier, sú vládou vojny.

11. Desí ma, ako kašlú na sociálne opatrenia. Tak sa zaľúbili do Zelenského, že si akosi nevšimli, čo sa deje na Slovensku.

12. Plynová kríza, extrémne zdražovanie, šialené ceny energií... Ľudia sú na dne a oni dokola riešia Volodymyra a odďaľujú rokovanie NR SR o sociálnej pomoci.

Je najvyšší čas to rozpustiť. Čím dlhšie bude trvať toto trápenie, tým väčší bude hnev Slovákov. A keď to vybuchne, nepomôžu im ani ich americkí bossovia.



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/546433426853943