Krásny pondelok, priatelia, len zopár postrehov

07.09.2020 Články, Facebook Články, Facebook

Krásny pondelok, priatelia, len zopár postrehov: 

1. Nezvyknem komentovať prieskumy verejnej mienky, ale ten najnovší je mimoriadne zábavný. Podľa agentúry Focus prišlo Matovičove hnutie OĽaNO od volieb o takmer 7% voličov. 

2. Toto stihnúť za pol roka od volieb, to je Guinessov rekord. Týmto tempom sú za dva roky na mínus troch percentách, blahoželáme. 

3. SMER-SD podľa tej istej prieskumnej agentúry počas leta posilnil na takmer 11% - má o necelých 1,5% viac ako v júni. Ľavičiarov je na Slovensku stále dosť - a bude nás viac. Ďakujeme! 

4. Strane Petra Pellegriniho v máji namerali vo Focuse 21,4%, v aktuálnom prieskume je to 16,2%, čiže prepad o vyše 5%. Ale Matovič padá rýchlejšie, takže sa naňho doťahujú - výborne! 

5. Najvtipnejšia je strana Za ľudí, ktorej predstavitelia sa štorcujú, ako záchrancovia Slovenska a ich preferencie sa dlhodobo motajú okolo šarmantných 3%. .

6. Ja len pripomeniem, že Andrej Kiska mal v roku 2015 dôveryhodnosť vyše 70%. Prísť za 5 rokov o 67% voličov, na to sa nechytá ani Matovič. 

7. Ale aby sme neriešili iba prieskumy, všimnite si to ticho okolo predsedu NR SR Borisa Kollára a jeho škandalóznej komunikácie s transsexuálom. Toto keby sa stalo komukoľvek z opozície, tak ho médiá rozstrieľajú ako rešeto.

8. Pozrite, mne osobne je srdečne jedno, aké má kto sexuálne chúťky, ale keď sa niekto hrá na konzervatívneho politika a svoju stranu nazve Sme rodina, možno by sa nemusel zalizovať nad obnaženým pohlavným orgánom cudzieho chlapa, nech sa prezlieka za čokoľvek.

9. Spomeňte si, ako sa médiá vrhli na Martina Glváča či Andreja Danka, keď komunikovali s Alenou Zsuzsovou - celé mesiace sa tu liberálna kaviareň chytala za bruchá od smiechu... A zhodou okolností nikomu nepríde vtipné, že Boris sa zaľúbil do chlapa - veď čo je na tom.

10. Ale to je typické - ani pri Zsuzsovej nikto neriešil, že Boris Kollár jej kúpil auto. Len tak sa stretli, dali si kávu, kúpil jej auto a rozlúčili sa - veď to bežne robíte aj vy, stretnete cudziu ženu a kúpite jej fáro, čo by kto riešil. 

11. A rovnako dnes nikto nerieši, že Boris Kollár dáva zvrátené ponuky transsexuálovi - ja len, že ak nie je toto dvojaký meter, tak čo potom? 

12. Problém je, že takíto ľudia vládnu a ubližujú tým najslabším: vláda Igora Matoviča ďalej pokračuje v útokoch na zamestnancov. Nielenže ich obrala o miliardu eur na minimálnej mzde, ale teraz ich ide navyše obrať o 13. a 14. platy. 

13. Naša vláda tieto platy oslobodila od odvodov, aby mali zamestnávatelia väčšiu motiváciu ich ľuďom dávať - minister Milan Krajniak ide tieto platy opätovne zdaniť. A logicky - mnohí zamestnávatelia ich prestanú vyplácať. Zase chce okradnúť pracujúcich ľudí. Tých najslabších - ako vždy. 

14. Vládna koalícia už dnes podľa prieskumov nemá dosť percent na to, aby zložila vládu. OĽaNO ide strmhlav dolu a Kollárovo hnutie Sme rodina sa drží nad vodou iba preto, že niekto zámerne neinformuje o Kollárových excesoch. 

15. Strácajú podporu, strácajú legitimitu. No ďalej surovo ubližujú tým najslabším. Príde pravý čas a ľuďom dôjde trpezlivosť. Mne už dochádza, vám nie?



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2730530563852172