Mám dlhoročného kamaráta, ktorý kedysi robil kukláča

10.09.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Práve mi volal, zadúšal sa smiechom. 

1. "Vieš, kto bude novým policajným prezidentom? Haha, Lekvár!," chalan sa nevie nadýchnuť od toho, ako sa rehlí. "Aký lekvár?," pýtam sa nechápavo.

2. "Tak sme všetci prezývali Hamrana, nového šéfa polície, keď sme s ním robili. Lebo bol taký želatínový, spomalený, úplný truľko - a teraz je z neho policajný prezident, asi umriem od smiechu." 

3. Schválne som si spätne pozrel tlačovku nového šéfa polície. Že čo je zač ten "lekvár". Skoro som spadol zo stoličky. 

4. Chlapík sa tam pri Mikulcovi toporil ako pravítko a potom odrapkal ako hrdý pionier: 

"Ďakujem ministrovi Mikulcovi a jeho poradcovi Spišiakovi, ktorí si ma vybrali a budem do bodky napĺňať ich očakávania." 

5. Už tomu chýbalo iba otvoriť tlamu, vyplaziť jazyk, pustiť slinku a oddane čakať na pamľsok od pána.

6. Áno, lekvár. Nebude rozmýšľať, nebude reptať, Mikulec si ho natrie na chleba a Spišiak mu bude hádzať aporty. 

7. Keď bude treba prekaziť nejaký záťah na mafiánov, urobí, čo sa mu povie - tak ako predtým Kovařík, ktorého ovládal Mikulec. Bude plniť pokyny chobotnice - "do bodky".

8. Hamran je "ich človek". Nikto neprechovával voči Milanovi Lučanskému toľko nenávisti ako on. Pýšil sa tým do médií, ako Milana Lučanského nenávidí a keď ho strčili do väzby, spokojne mlaskal, že dobre mu tak. Hnus.

9. Jediné, čo pánko dokáže, je nadbiehať liberálnym médiám - aj dnes sa im tam podhadzoval, že ako ich miluje. Vždy sa im snažil líškať ako veľký bojovník proti "extrémizmu".

10. Keď ho v minulosti grilovali na výbore, tak tam vyvreskoval, ako treba pritvrdiť proti "extrémistom", vraj sú to všetko teroristi. Inými slovami, ak budeš mať iný názor ako liberálna kaviareň, pošlú na teba Hamrana a urobia z teba teroristu.

11. A keď hovoril o protestoch proti vláde, fľochol, že polícia má byť razantnejšia, represívnejšia a nemá sa báť sa použiť silu. Himmler by to nepovedal inak.

12. Chlapík došiel na čelo kukláčov za Lipšica, takže bude verne slúžiť. Lipšicovi, Matovičovi, Mikulcovi, Spišiakovi... celej tej ich chobotnici. 

13. Môj kamarát kukláč sa od smiechu skoro zadusil, keď si spomenul, aké to bolo trdlo - mne do smiechu nie je. 

14. Polícia už dnes strieľa protestujúcim ľuďom do krku, Naď ich nazýva "opicami", policajné násilie sa stupňuje... teraz tam na čelo polície pichnú tohto mäsiara. 

15. Boja sa ľudí, boja sa národa a stavili na čistú represiu. Majú tam sluhu, ktorý bude verne slúžiť - rezať a rúbať. 

Vojna policajtov naberá nové grády. Vojna proti Slovákom. Toto neskončí dobre.



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/3049501515288407