Mám vážne obavy o duševné zdravie Jaroslava Naďa

08.11.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Myslím to úplne úprimne. Volajte docenta Chocholouška!

1. Tuná Jaroslav je presvedčený, že antirúškarov z Lidlu platí Smer. A že sú to opice. A dezoláti. A rovnako sú opice a dezoláti všetci, kto chodia protestovať proti vláde. 

2. No chápete, Jaroslav všade vidí opice, ktoré sa proti nemu sprisahali. V jeho pomotanej hlávke sa odohráva film Planéta opíc. Všetko navôkol chlpatie, len on nie a nie prísť k jedinému chlpu. A za všetkým stojí Robert Fico, všetkých platí, všetko organizuje. 

3. Ja len, aby sme si rozumeli: bavíme sa o ministrovi obrany. Ak by takéto veci dával nejaký zabandážovaný pacient na vypolstrovanom oddelení u Pinela, tak sa cítim v bezpečí - ale ak rupne Naďovi, pošle na nás tanky. 

4. Neviem, či ste dnes tohto nešťastného človiečika pozerali na Markíze s Robertom Kaliňákom, ale on fakt nemôže byť mentálne v poriadku. 

5. Keď Kaliňák povedal, že Matovičovi už neverí 90% ľudí, Naď sa skoro pleskol o zem, ako vrieskal, že Kaliňák klame. Pretože Matovič má dôveru nádherných 11% ľudí a tak mal Kaliňák povedať, že ho nenávidí 89%! 

6. No chápete - bežný človek by už zaokruhloval na 100, ale Naďovi vadí jedno percentíčko. Oni sú už takí zúfalí, že by kvôli percentu skákali z okna. Tak veľmi ich ľudia nenávidia, že sa hádžu o zem, keď 89 zaokrúhlite na 90. 

7. A videli ste, čo tam Naď stváral, keď mu oznámili, že on sám má len 26-percentnú dôveru? Skoro si cvrkol od radosti! Jeho nenávidí dve tretiny národa a on sa vytešuje ako Divá Bára na prvom rande!

8. A tie jeho logické akrobacie! V jednej vete povedať, aké zlé je, keď odpočúvali policajti jeho, ale aké bohovské je, keď odpočúvajú Fica - prepánakráľa, on nevidí, ako si šliape po jazyku? 

9. On nevidí, že nech ho odpočúvali za čokoľvek, nešlo to do médií? A nikto tu neriešil jeho súkromné rozhovory? A nikto sa nevyhováral na porcovanie jeleňov? 

10. Pri všetkej úcte, Kali tam dnes toho Naďa sfúkol ako sviecu. Naď  tam po ňom štekal ako Americký bezsrstý teriér (a fakt také plemeno existuje, Jaro, checkni si!) a Kaliňák ho tam celý čas upokojoval ako jeho ošetrujúci zdravotník - už len lexaurín trebalo ponúknuť. 

11. A keď už to bolo fakt trápne, o čom to tam to malé bezsrsté blúzni, tak zasiahol moderátor Kovačič, prvýkrát v dejinách Na telo si zobral sám slovo asi na dve minúty a začal tam konšpirovať o nejakých prepojeniach na Gašpara, či čo. 

12. Divá sviňa sa v tom nevyznala, to bolo ako z nejakých hollywoodských apokalyptických filmov, ako tam majú nejakí šialení konšpirátori po stene nacápané tisíce obrázkov a všade vidia spojitosti a súvislosti, len im tak paprčky lietajú. Prosím pekne - Kovačič dnes na Markíze. 

13. To bolo divadlo, vám poviem. Štát protiprávne odpočúval lídra opozície a nenašiel nič. A teraz sa ich dvorné médium Markíza, do ktorého Matovič nalial milióny, z toho snaží upiecť aspoň niečo a tak sa tam Kovačič strápňuje ako nejaká tragická postavička z Aktov X.

14. A Kaliňák ďalej upokojuje Naďa, ten tam kúše do reťaze, ktorou je priviazaný o búdu... Júj a keď mu Kali povedal, že je spoluvinný za smrť Milana Lučanského, jojojój - Naď mi chvíľkami pripomínal toho rozzúreného psa z Toma a Jerryho, čo naprázdno klapal hubou. Ohromné. 

15. Dnešok ukázal, že tento štát je v totálnom rozklade, pretože vládnu blázni. Paranoidný a hysterický Naď, zakomplexovaná a agresívna Kolíková, náruživý milovník "Paríža" Kollár... A na čele tejto psychiatrie Matovič, kráľ oddelenia... Hotová katastrofa. 

Ale s prepáčením - obviňovať ľudí na Slovensku, že sú opice, to je už cez všetky čiary! Pacient Naď, ospravedlňte sa Slovákom, takto urážať národ, to by si nemal dovoľovať ani psychopat ako vy. 

Pane docente Chocholoušku, prosím, je vôbec nejaká šanca na vyliečenie Jaroslava? 



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/430090125154941