Matovič bol až tak posadnutý Ficom, že sa mu to do roka vrátilo ako bumerang!

31.03.2021 Články, Videá Články, Videá

To, čo sa stalo je potvrdením toho, že Igor Matovič má neuveriteľný strach. Ak by ho totižto nemal, bez problémov by povedal - "však nech ľudia rozhodnú v predčasných voľbách." Ale Igor Matovič má strach z toho, že ľudia by ho poslali do histórie vo voľbách a zrazu by bol vystavený spravodlivosti. Igor Matovič má strach z toho, že by voči nemu spravodlivosť začala konať a nemohol by sa tak arogantne smiať nám alebo prezidentke rovno do očí, ako sme to videli nedávno pri stretnutí v paláci. 

Zároveň je to ale dôkazom toho, že v skutočnosti sa nič nemení. Matovič si len dosadí bábku, ktorú bude ovládať. Matovič pri svojej dnešnej demisii a výmene s Hegerom v podstate povedal: Edo drž hubu a krok, ja ti budem diktovať čo budeš robiť a čo môžeš urobiť a čo nemôžeš urobiť. 

P.S: Narazil som na video I. Matoviča z roku 2018, kde hovorí o Robertovi Ficovi to, čom práve napísal v statuse. Takmer od slova do slova. Ja som len vymenil mená. Dnes po rokoch rokoch je jasné, že Robert Fico je stále veľmi aktívny politiky, líder opozície s najbohatšími skúsenosti v politike. Rovnako tak je však dnes jasné, že ak Matovič skončí vo vláde, jeho strana sa rozpadne, on skončí na smetisku dejín a OĽaNO bude mať v ďalších voľbách problém. No veď posúďte sami...






Zdroj: https://fb.watch/4zYU1wEWFG/