Matovič sa včera na valnej hromade svojej firmy OĽaNO vyplačkal svojim pročkom, od dojatia sme nedýchali

18.11.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Ak ste niekto ešte nikdy nevideli, ako vyzerá stoporené zúfalstvo, pozrite si jeho prejav. 

1. On vie, že ho nenávidí celé Slovensko. Ostala mu už len hŕstka pätolízalov, ktorí sa tam včera vo vládnom papalášskom hoteli skrývali pred rozhnevanými ulicami. 45 zúfalcov. Smutný pohľad.

2. Jediné, čo ten tragéd z Trnavy dokáže, je brýzgať na Roberta Fica.  Včera si zase nevzal pilulku a tak tam vrieskal, že Robert Fico je vrah Jána Kuciaka. Bavia ešte niekoho tieto jeho psychopatické záchvaty?

3. Ale presne takto to na Slovensku vyzerá - Matovič v pomätení mysle zvreskne, že sme vrahovia a potom jeho Lipšicovia, Mikulcovia a Hamranovia lámu na škripci miestnych mafiánov, aby nás v nejakom udaní spomenuli. Lebo takto by to Janko chcel.

4. Každý na Slovensku vie, komu vyhovovala smrť Jána Kuciaka a všetci si pamätáme na slávne Matovičove slová o míľniku, ktorý dosiahli vraždou Kuciaka... To je tak, keď vrah kričí, chyťte vraha.

5. A potom tam ziape, vraj sme "paraziti". Pokiaľ viem, tak naposledy o "parazitoch" hovoril Adolf Hitler. Následne rozpálil pece a začal tých, čo označoval za "parazity", hubiť. Už chápete, prečo hľadá Matovič inšpirácie v NSDAP? 

6. Je to obyčajný fašista a magor, ale to už vie každý. Už ním ani nestrácajme čas - nemíňajme energiu na politické mŕtvoly. Ďaleko desivejšie pre slovenskú demokraciu ako ten trnavský šašek je to, čo včera predviedol predseda vlády Heger. 

7. On si uzurpoval vysielací čas vo verejnoprávnej televízii na to, aby šíril nenávisť voči opozícii a polovici národa - to je kompletné zneužitie štátnej moci na stranícku propagandu. RTVS dnes plní podobnú funkciu ako Streicherov Der Stürmer pre náckov, a to je tragédia. 

8. Slovenský národ celé to ich primitívne OĽaNO nenávidí a tak Matovič s Hegerom vytiahli osvedčenú fintu: zase sa idú priživovať na smrti Kuciaka. Z toho by sa obrátil žalúdok aj 9 z 10 hyen. 

9. Heger tam táral niečo o zlom komunizme, lebo že "v riekach vymierali ryby a ovzdušie bolo zamorené". Kokos, on vyrastal v Černobyle? Čo to trepe? Môj otec chytal v potokoch raky a mimochodom, v tých istých potokoch po roku 89 žiadne raky nie sú - pán premiér, zbláznili ste sa?

10. A čo ešte Heger vytkne komunistom? Že tu nebol vysokorýchlostný internet a LCD televízory? Nechápe, že to nebolo nikde? Že vyčítať komunistom priemyselnú revolúciu, ktorá prebiehala všade, je taký lacný argumentačný faul, že by mu mali okamžite odobrať aj maturitu?

11. Nikoho už to vaše kydanie na komunistov nebaví, pán Heger. Komunisti postavili pre ľudí státisíce bytov, kým vy sa hádate ako psi a neviete postaviť ani búdu pre psa. Stavali školy a nemocnice, kým vy akurát rozkrádate to, čo oni postavili.

12. Dnes si pripomíname 30. výročie od úmrtia prezidenta ČSSR Gustáva Husáka. Bol jedným z lídrov SNP a bojoval proti fašizmu. Zasadil sa za federáciu a bojoval za Slovensko. Bol vzdelaný človek a nie plagiátor ako vy! A zažil v 50. rokoch peklo. Česť jeho pamiatke! Nesiahate mu ani po členky. 

13. Áno, robil chyby. Ale niečo po ňom aj ostalo. Zatiaľ čo vy ste len banda nevzdelaných primitívov, po ktorých ostane spustošená krajina, rozvrat a chaos. Čo ty okrem nenávisti vlastne produkuješ, Edo? 

14. Kde berieš tú odvahu brať si do huby generáciu našich rodičov a starých rodičov? Nebyť nich, tak tu je čierna diera. Nohy by si im mal bozkávať za všetko, čo tu vybudovali - môžeš im akurát tak ďakovať! Áno, komunistom, áno, robotníkom, áno, Slovákom!

15. V slovenskej politike nebolo nikdy nič primitívnejšie než OĽaNO.   Matovič povymetal všetky kanále Slovenska a do politiky dovliekol ten najväčší intelektuálny odpad republiky na čele s Pročkom, Tabak, Mikulcom a Naďom.  

A tu je výsledok. Zlikvidovali Slovensko. Zobrali nám slobodu. A teraz sa ako poslední aparátčici pretŕčajú v papalášskom Bôriku a ďalej šíria aroganciu a nenávisť. 

Váš čas vypršal, vy žlčovité jednobunkovce! Skončíte zle! Veľmi zle!



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/436883194475634