Milí priatelia, dovoľte len tak zo srdca

27.01.2022 Články, Facebook Články, Facebook

1. Včerajší protest bol jeden z najkrajších, aký som kedy zažil - volali sme po mieri, volali sme po národnej slobode. 

2. To sú tie najkrajšie ideály a ja som cítil, že dobro nakoniec zvíťazí. Slovensko zvíťazí! Pravda zvíťazí!

3. V prvom rade mi dovoľte poďakovať jednej krásnej babičke, ktorá mi v dave odrazu strčila do ruky ťažkú tašku, že niečo pre mňa má a nebolo jej. 

4. V taške som si našiel hotovú nádielku, upiekla mi pagáče, lokše aj štrúdľu a napísala krásny list. 

5. Nemám jej ako poďakovať, tak aspoň takto - nikdy ma neprestane dojímať, koľko je v Slovákoch človečiny!

6. Rád by som zároveň vyzdvihol, koľko bolo včera na proteste mladých ľudí. Stredoškoláci, vysokoškoláci, mladí chalani a dievčatá. Nechcú tu americké vojská, nechcú tu základne. 

7. Obracia sa to. Už aj mladí ľudia chápu. Už aj tí sa búria proti americkému vymývaniu mozgov. Búria sa proti liberalizmu a americkej prázdnote. Už aj Bratislava má toho plné zuby. 

8. Ďakujem všetkým, čo prišli, aj tým, ktorí nás sledovali cez sociálne siete - vyslali sme včera jasný odkaz zapredanej vláde aj krvilačnej americkej ambasáde. Nikdy proti Rusku. 

9. V Chorvátsku majú skutočného svojprávneho prezidenta, ktorý Američanom odkázal, že chorvátski vojaci nebudú nikdy viesť vojny proti bratskému Rusku. 

10. My na Slovensku nemáme prezidentku, ale hovorkyňu americkej ambasády. Deň dozadu strašila národ, že bude vojna a deň na to sa išla čvachtať do mora do Dubaja. Veliteľka ozbrojených síl - na pláži s Ďurom. Tlieskam.  

11. Slovensko si zaslúži normálnu vládu, kde nebudú tajtrlíci ako Naď. Američanom sa pchá do análov a Slovákom nadáva do opíc. On sa zapíše do dejín matematiky - tupší ako tupý uhol.  

12. Včera sa na Mierku stretli tisíce hrdých Slovákov, tisíce Slovanov, ktorí vedia, kde je pravda. Mier prichádza z východu, vojna zo Západu. Už je to tu zas!

Ja vám zo srdca ešte raz ďakujem. Stretol som stovky dobrých ľudí, fotili sme sa, rozprávali sa - milujem Slovensko a želám mu slovanskú vzájomnosť a mier. Len toľko som chcel. Včera to bolo mocné.  

Náš boj pokračuje!



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/479726903524596