Moje priezvisko začína síce na „F“, ale nevolám sa farizej

13.09.2021 Články Články

Portál Aktuality ide proti SMERU – SD na plné obrátky. Je to skupina nenávistných ľudí, ktorí  používajú najšpinavšie žurnalistické metódy.

Dnes Aktuality oznamujú, že prezidentka Čaputová pozvala na stretnutie s Františkom aj Fica. A on nepríde. Keďže vedia, že ľudia čítajú najmä titulky, práca je dokončená. Aktuality v podstate oznamujú, že Fico ignoruje návštevu Svätého Otca.

Každý vie, že na stretnutie so Svätým Otcom u Čaputovej môžu len zaočkovaní.  Prezidentka úmyselne podmienila toto stretnutie zaočkovaním, pretože dobre vie, že nie som, podobne ako iní opozičníci, fanúšikom očkovania. Tak ako vláda zneužila Svätého otca na očkovaciu kampaň. Hoci moje priezvisko začína na F, nevolám sa Farizej a nič, okrem presvedčenia, že očkovanie je v prospech môjho zdravia, ma neprinúti podstúpiť vakcináciu. A o tom nie som NAOZAJ presvedčený. Touto okolnosťou nie je ani možnosť vidieť Svätého Otca, ktorého som osobne stretol vo Vatikáne.

Želám si úspešnú návštevu Svätého Otca, ako aj to, aby ľudia mali slobodu rozhodovania pri očkovaní a aby sme experimentálnymi vakcínami neohrozovali zdravie päť ročných detí. Rovnako si želám, aby na povrch vyšli všetky šokujúce informácie o pozadí očkovania, jeho nepriaznivých účinkoch a obrovských ziskoch farmaceutických firiem. A o úlohe, ktorú v tejto zvrátenej mašinérii zohráva slovenská vláda a prezidentka.

Na záver. Po odchode Svätého Otca a masových akciách, do ktorých ľudí doslova tlačili, vláda krajinu zatvorí a z nárastu infikovaných Covidom obviní SMER – SD. Urobíme súťaž?



Zdroj: https://www.facebook.com/robertficosk/posts/1773703969480284