Najlepším kompasom v slovenskej politike je tzv. test Ficom

30.11.2020 Články, Facebook Články, Facebook

Najlepším kompasom v slovenskej politike je tzv. test Ficom. A najlepším kompasom v zahraničnej politike je test Putinom. Skúsme to. 

1. V sobotu sa konal protest pred Matovičovým domom a teraz všetci zalamujú rukami, aké je to hrozne cez čiaru. Mne sa tiež nepáči, že sa do politiky zaťahuje rodina. Ale skúsme test Ficom. 

2. Pred pár rokmi sa pred Ficovým domom konali nenávistné demonštrácie, Matovič tam rozdával párky v rožku, organizoval koncerty, obťažovali tam Ficovho syna, keď venčil psa a ešte tam aj zbili dievča s iným názorom. 

3. Nicholsonová či Budaj tvrdia, že tam na rozdiel od tejto soboty aspoň protestujúci nedoniesli rakvu. Nuž - ale doniesli. Bolo to v roku 2018 a rakva stála pred rečníckym pultom. Mala aj nejaký nenávistný nápis o Smere. 

4. Zvláštne, že vtedy to nevadilo ani Budajovi, ani Nicholsonovej, ani nikomu. No teraz sa rozdrapujú kvôli Matovičovi. Vidíte? Stačí použiť test Ficom a farizejstvo sa okamžite ukáže. A na svete asi nie je väčších farizejov ako je Mrs. Domovník a Miss Maturita.  

5. Skúsme ísť ďalej. Len si predstavte, že by si Robert Fico do nemocnice vodil po nociach dámske návštevy a okrikoval tam sestričky, predvolával si riaditeľa a žiadal, aby sestrám odobrali vianočné odmeny. Len si to predstavte. 

6. Médiá by od nenávisti zošaleli, herci by už hecovali ulice a Nicholsonová by rovno pukla od jedu - a teraz? Dva statusíky, dva článočky a ide sa ďalej. Však Boris je už taký.

7. Skúsme test Putinom. Pamätáte na Juliana Assanga? Je to hrdina, ktorý vypustil von pravdu o zločinoch USA vo svete. A za to je zavretý, mučený a v Amerike mu hrozí trest smrti. 

8. Pred pár dňami v Európskom parlamente zaznel návrh, aby bolo konanie voči nemu odsúdené v správe o ľudských právach. Jediní, kto tento návrh zo slovenských poslancov podporil, boli poslanci SMER-u. Všetci ostatní návrh nepodporili - lebo do Veľkého brata liberáli predsa nekopú. 

9. Predstavte si, že by Julian Assange vyzradil špinu na Rusko a teraz by bol mučený. A Putin a jeho ľudia by sa mu vyhrážali trestom smrti - tak, ako to robia Američania. Čo by bolo? 

10. Európsky parlament by v takom prípade prijal aspoň dvadsať rezolúcií, Assange by bol ovenčený Nobelovými cenami a ešte by po ňom pomenovali v Bruseli aj námestie. 

11. Takto to chodí vo svete - nejde o ľudské práva, ide len o to, kopnúť si do Ruska a za každú cenu chrániť Ameriku. Nech sa hanbia všetci slovenskí europoslanci, ktorí hlasovali proti Assangovi. Je to farizejstvo non plus ultra. 

12. Skúsme test Putinom ešte raz. Možno ste si všimli, že v Iráne bol spáchaný atentát na jadrového vedca. Všetko nasvedčuje tomu, že za vraždou stojí Izrael. Irán je pochopiteľne rozhorčený - vraždiť vedcov je fakt hrozné a Iráncom ich takto vraždia permanentne. 

13. Len si predsavte, že by takéto niečo spravil Putin a nechal by zavraždiť nejakého atómového vedca povedzme na Ukrajine. Čo by nasledovalo? 

14. Vedátori celého sveta by spisovali petície, na Rusko by bolo uvalených tona nových sankcií, po mŕtvom vedcovi by pomenovali planétu a von by vyšlo možno aj "slušné Slovensko" a trepotalo by ukrajinskými vlajočkami. Ale keď vraždí Izrael a obeťou je vedec z Iránu, tak je všetko v poriadku - lebo faloš vládne svetom. 

15. Milí priatelia, ak chcete rozpoznať pokrytectvo liberálov, vždy si urobte test Ficom alebo test Putinom. Je to ten najľahší spôsob, ako rozpoznať pokrytcov. 

Pekný deň a keby sa vám chcelo, o 15:30 začína relácia na Slobodnom vysielači, kde budem hosťom, stačí si na internete naladiť a počúvať 



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2815166238721937