Nie, Slovensko nie je povinné preberať každú sprostosť zo západu!

19.11.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Rakúsko zavádza celoplošný lockdown a povinné očkovanie. Už teraz počujem piskot našich liberálov, ktorí budú chcieť ísť rakúskou cestou. Rovno hovorím - je to cesta do pekla.

1. V Rakúsku má v sebe vakcínu zhruba 70% populácie. Napriek tomu majú rekordný nárast pozitívnych - na vrchole druhej vlny v novembri pred rokom mali 7 tisíc, teraz majú 12 tisíc a ďalej to rastie. 

2. Preočkovaných je približne dve tretiny Rakúšanov, a teda im asi ťažko môže očkovacia propaganda niečo vyčítať. Robia presne to, čo podľa Dr. Pfizera robiť majú. Očkujú sa.

3. Napriek tomu sú tretí najhorší na svete z hľadiska nových prípadov Delty. A sú na tom ďaleko horšie ako pred rokom, keď očkovanie ešte neexistovalo.

4. A mimochodom, áno, najhoršie na svete je z hľadiska nárastu opäť Slovensko - blahoželáme Hegeromatovičovej vláde, že zase obhájila titul majstra sveta. Sú to šampióni v plienení vlastného národa.

5. Rakúsky prípad je jasným dôkazom, že očkovanie nie je cesta. Naopak - pokiaľ vytvoríte segregáciu a uvoľníte opatrenia iba pre očkovaných, stane sa vám presne to isté, čo Rakúsku aj Slovensku. Delta sa bude šíriť. 

6. Celý rok klamali ľudí, že vakcína je sloboda. Očkovaní ľudia sa kvôli tomu cítili bezpečne. Urobili z nich "nadľudí", kým zvyšok národa musel podstupovať testy a karantény. A tu máte výsledok - rekordný nárast prípadov. 

7. Povinné očkovanie nijako nepomôže - epidemiologicky je to nezmysel, pretože vírus sa bude ďalej šíriť. Pôjde o kolosálny vstup do imunity zdravých ľudí, z ktorých drvivá časť nepatrí medzi rizikové prípady z hľadiska Covidu. 

8. Spomeňte si, ako dopadol Jaro Paška. A ďalší nevinní ľudia. Počúvajte, aké majú ľudia vedľajšie účinky. Zvažujte riziká. Medicína musí byť adresná - tam neplatia vrtuľníkové opatrenia. 

9. Môže to mať fatálne zdravotné následky a pandemický zmysel bude - nula. Politicky to bude ešte horšie. Na dvere klope - fašizmus.

10. Povinné očkovanie v prípade experimentálnej vakcíny, ktorej dlhodobé následky si ešte nikto nevie dorátať, je vstupnou bránou do otvorenej tyranie. Ide o totálnu likvidáciu slobody jednotlivca. 

11. Rakúski politici hovoria, že ak sa nedáš zaočkovať, čaká ťa väzenie. Kým túto hrozbu nezačnú papagájovať slovenskí liberáli, pripomínam, že jediný spôsob, ako zavrieť masy zdravých ľudí, je vytvoriť tábory, kde ich budú koncentrovať. 

12. Každá vláda, ktorá sa podujme na tento spoločenský experiment, bude čeliť rovnakým praktickým problémom, akým čelil kedysi Adolf Hitler. Kam narvať všetkých "podľudí"? Bez koncentrákov to nepôjde. Just saying.

13. To je len čisto praktická úvaha, ak by náhodou niekto na Slovensku zvažoval ísť rakúskou cestou. Výsledkom bude iba eskalácia napätia, ďalšie rozdeľovanie spoločnosti, nenávisť a tyrania.

14. Iba skromne pripomínam, že z Rakúska sa objavujú správy, že bezpečnostné zložky odmietajú poslušnosť a proti šikanóznym opatreniam sa búria. Na Slovensku môže odpor vybuchnúť mnohonásobne väčšou silou. Pozor na to, sociálni inžinieri. 

15. Jediná cesta, ako von z Covidu, je včasná liečba. Monoklonálne protilátky, kortikosteroidy, lieky, ktoré potlačujú imunitnú reakciu... Vypočujte si napríklad doktora Drbala z českej Univerzity Karlovej - riešením sú lieky, nie vakcíny.

16. Rozhodne nestačí, že vás po pozitívnom teste pošlú do domáceho väzenia s odporúčaním, aby ste volali sanitku, keď sa budete dusiť. Vtedy je už obvykle neskoro. Liečba musí začať okamžite.

17. Osobná skúsenosť. Ja som momentálne v karanténe, lebo sa nakazil malý a Covid dostala aj moja manželka. Adamko bol za poldňa fit, manželka mala dva dni chrípkové stavy. Bolesti hlavy a tela.

18. Po dvoch dňoch si dala Ivermektín a do 10 minút jej chrípkové stavy odišli. Nepreháňam. Jej stav sa dramaticky zlepšil. Jasné, to nie je žiaden vedecký dôkaz. Ale u nás to proste zafungovalo. Taká je pravda.

19. Skúšajme všetko, čo môže pomôcť. Nespoliehajme sa na vakcíny a fašistické príkazy zhora, to nikam nevedie. Jasné, Pfizeru rastú miliardové zisky, ale iný efekt to nemá. Inak by preočkované Rakúsko nemalo rekordné čísla. 

20. Fakty hovoria jasnou rečou. A preto budeme donekonečna opakovať: sme za včasnú liečbu a prísnu dobrovoľnosť očkovania. A odmietame segregáciu a fašizmus. 

Vážená slovenská vláda, 

keď neviete, čo robiť, choďte od toho. Kvôli vám umierajú ľudia - je najvyšší čas ísť. 

Nevracajte nás do roku 1939 - my fašizmus nechceme!



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/437462011084419