OĽaNO dnes dostalo také tri po papuli, že Matovič preplače noc v Pinelovom ústave - už sa nad 5% nedostane ani zázrakom

25.08.2021 Články, Facebook Články, Facebook

1. Mičovský definitívne pochoval OĽaNO ako protikorupčné hnutie. Jeho list odhaľuje, že je to len banda zlodejov a opilcov. 

2. Naď zo seba urobil úplného amerického tajtrlíka, ktorý ocenil americkú veľvyslankyňu vyznamenaním za nesmierne úspechy Američanov v Afganistane.

3. Vystrieskali ich bradáči na koňoch, hanba na sto rokov, ale jasné, dajme americkej veľvyslankyni aj 50 metálov od Naďa - nech celé Slovensko pukne od smiechu.

4. A do tretice Heger. Ten už by sem najradšej navozil celý Afganistan. Však prečo by sa o Afgáncoch postarali Američania, ktorí im rozmlátili krajinu, keď majú svojich vazalov. Heger tu chce vytvoriť nový emirát.

5. Preboha, kto ešte týchto šialencov a vlastizradcov bude voliť? Oni si fakt myslia, že keď Mikulcovo gestapo bude terorizovať vyšetrovateľov, tak im to pomôže?

6. Oni si myslia, že keď Lengvarského očkovacie gestapo bude terorizovať nezaočkovaných, tak im to pomôže? 

7. Choďte medzi ľudí - tak ako my. A uvidíte! Po celom Trenčianskom kraji sú plné sály nahnevaných ľudí, ktorí už majú týchto mentálnych nedorobkov plné zuby. 

8. Spolu s Rišom Takáčom ďakujeme Partizánskemu aj jeho Prievidzi, tá atmosféra bola elektrizujúca - ľudia sú úžasní. 

Zajtra sa presúvame do Žilinského kraja, o 15.00 je beseda v Žiline (Dom odborov na ulici Antona Bernoláka) a o 18.00 v Kysuckom Novom Meste (Klub 75 na Belanského 75).

Tešíme sa na vás! Poviem to na rovinu - nabíjate nás neskutočnou energiou, priatelia. Dáme tých primitívov z OĽaNO dole. Spoločne!




Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/3036399253265300