OĽaNO je v kompletnom rozklade

25.05.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Od volieb prišli o vyše 16% voličov, čo je súce na zápis do Guinessovej knihy rekordov. 

1. Takýto "voľný pád" sa nepodaril ani Michaelovi Douglasovi v tom slávnom filme. Nielenže zneužívajú moc, nielenže hekli políciu, nielenže rozsievajú chaos - oni sa ešte aj topia v korupčných škandáloch. 

2. Minister pôdohospodárstva Mičovský musel odstúpiť kvôli korupčnej kauze svojej nominantky. Tá sedí vo väzbe. To je to slávne protikorpučné hnutie, gratulujeme. 

3. A to už majú chlapci za sebou korupčný megaškandál s trnavskou firmou, MOM-kami a celoplošným testovaním, na ktorom si napakovali vačky. Kvôli nim umierali ľudia a oni si veselo - bohatli. 

4. A spomeňte si, ako liali štátne peniaze do dvorného advokáta a mediálnych poradcov. Poslali dokonca 20 miliónov zo štátneho rozpočtu ako "úplatok" SIS-ke, aby im zobrali ich agenta Makóa. Na hulváta. 

5. Hrali to na protikorupčných bojovníkov, no skorumpovanejšie hnutie v slovenských dejinách neexistuje. 

6. A aby toho nebolo dosť, poslanec OĽaNO Herák je obvinený zo zneužívania maloletej a iný ich poslanec býva načierno - však čo tam po zákone. To je to slušné Slovensko, to je tá Hegerova obnova a prosperita.

7. Matovič je daňový podvodník, ktorý ukradol ešte aj svoju diplomovku. Ministerka kultúry je rasistka a obranu vedie buran, ktorému trčí slama aj z uší. 

8. Salarabanda Krajčí musel z rezortu zdravotníctva potupne ujsť, druhú salarabandu Hegera odložili ako ťažítko na post premiéra. Odvtedy ho nikto nevidel nič povedať - z jeho úst vychádza len teplý vzduch. 

9. OĽaNO je hotová katastrofa. Nevzdelaní, nemorálni, hlúpi. Česť výnimkám. Ako sú napríklad profesor Pročko a poslankyňa Tabak. Áno, aj OĽaNO má svoj mozgový trust. Tlieskame. 

10. Neviem, ako sa Matovičovi podarilo zozbierať toľko zloduchov a šialencov, ale chlapci a dievčatá si politiku zjavne poplietli s americkým akčným filmom - veľké gestá, vykopávanie dverí a policajný štát.

11. Mičovského odstúpenie je obrovská hanba. Je to veľkolepé priznanie, že OĽaNO nie je protikorupčné, ale korupčné hnutie. Matovič si vymyslel eseročku na to, aby mohol dojiť štát - o nič iné nejde. 

12. Ale aj tak. Minister Mičovský odstupuje za korupciu svojej nominantky. Čo teraz povie Matovič, ktorý nedokázal odstúpiť za vlastnú zlodejinu s diplomovkou? A čo Kolíková, ktorej rodinná firma okrádala ľudí z bytovky? Ukážte sa, hrdinovia!

Vláda je v terminálnom štádiu. Ak to celé neukončia v najbližších dňoch, OĽaNO padne ťažko pod 5 percent. Predčasné voľby sú jediná šanca pre Matoviča, ako sa zachrániť. Jediná.

Taká malá rada, Igor - ak chceš prežiť, v referende by si mal hlasovať za predčasné voľby. V dobrom



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2961336827438210