Od rána makáme na Smere, práve sme mali tlačovku

23.05.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Ja viem, je nedeľa, ale štát je v totálnom rozklade - dnes nie je čas na oddych.

1. Rok sa tu zabávali na operáciách Judáš či Búrka. Milana Lučanského to stálo život. A teraz sa ukázalo, že všetko bola len jedna veľká krvavá Operácia Matovič.

2. Ukázalo sa, že Matovič tu vytvoril orwellovský systém likvidácie opozície. Cez svojich udavačov. Toto je návrat gestapa - a je choré, že to prikrýva aj prezidentka Čaputová.

3. Každý deň sa dostane von nová informácia, že udavači ako Makó či Slobodník sú nastrčení ľudia Igora Matoviča.

4. A áno, ako povedal Robert Fico - Lipšic je matkou všetkých udavačov. Toto je chobotnica, akú by aj Cosa Nostra závidela.

5. Branislavovi Zurianovi ide o život. Ak sa vráti na Slovensko, hrozí mu osud Milana Lučanského. Azyl je jeho jediná šanca, ako prežiť. 

6. Milý pán Zurian, prosím, ak skončíte vo väzbe, pozor na oči. A nikdy si nepýtajte teplákovú bundu. Dnes sú akože-samovraždy v móde.

7. Všimnite si, že po výpovediach Matovičových agentov idú nevinní ľudia ako Milan Lučanský okamžite do väzby, no keď Zurian obviní Matoviča či Hegera zo štátnej korupcie, tak nič - ako to, že Matovič s Hegerom ešte nesedia vo väzbe? 

8. Do celého tohto krvavého systému sa nechala zatiahnuť aj prezidentka Čaputová - jej škandalózna účasť v pivnici SIS je čistá fraška. V normálnej demokracii by už nasledoval - impeachment.

Pomenujme to presne. Toto je systém štátneho teroru. Kolaps štátu, kolaps práva. Sme späť v stredoveku. Musíme bojovať - každý deň!

Srdečné pozdravy zo Smeru, priatelia!




Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2959874957584397