OPOZÍCIA A MÉDIÁ VYVOLÁVAJÚ EMÓCIU ZO LŽI

11.02.2020 Články, Facebook Články, Facebook

Opozícia a médiá sa rozhodli vyvolať emóciu zo lži a manipulácie. Na verejnosť sa dostala zostrihnutá nahrávka ministerky vnútra Denisy Sakovej, v ktorej hovorila o vysokom záujme voličov zo zahraničia a apelovala na voličov v slovenských regiónoch, aby sa aj oni na voľbách zúčastnili a nenechali rozhodovať iba niektoré skupiny ľudí.

Pán Kiska sa uchýlil k otvorenej lži, že pani ministerka chce umlčať hlas ľudí v zahraničí. Strana Smer - sociálna demokracia, aj ja osobne, absolútne rešpektujeme právo ľudí zo zahraničia spolurozhodovať o tom, kto bude na Slovensku vládnuť. Splníme do poslednej bodky svoje povinnosti voči nim a ministerstvo vnútra zabezpečí voľby tak, aby všetci, ktorí prejavili záujem voliť, voliť aj mohli.

Chcem sa pridať k výzve pani ministerky, aby prišlo voliť čo najviac ľudí v slovenských regiónoch. To sú ľudia, ktorí poznajú problémy Slovenska na vlastnej koži a nie len sprostredkovane a skreslene z médií. Žijú v často horších podmienkach, ako obyvatelia Bratislavy a zohľadňujú pri svojom rozhodovaní iné priority. Chcú žiť v bezpečnej krajine, mať dobrú prácu za dobrý plat, dostupnú a kvalitnú zdravotnú starostlivosť a chcú, aby sa o nich štát dokázal postarať, keď sa dostanú do ťažkej životnej situácie.

Ľudia v slovenských regiónoch, poďte voliť. Nenechajte rozhodnutie na obyvateľoch hlavného mesta, ani na tých, ktorí na Slovensku nežijú. A nebojte sa, každý jeden človek bude mať zabezpečené, aby svoje volebné právo mohol v plnej miere využiť.

Zdroj: https://www.facebook.com/pellegrini.peter/posts/1528355807331818


predseda vlády SR Peter Pellegrini