Organizovanú zločineckú skupinu tvoria minimálne traja ľudia!

02.12.2020 Články, Facebook Články, Facebook

Pri akciách NAKA existujú indície spolupráce Matovič – Kliment – Repa!

Vyzerá to tak, že Igor Matovič zvolil spôsob vedenia svojej politiky na štýl sicilského mafiána. Rozhodol sa, že bude posielať strane SMER – SD alebo iným politickým stranám odkazy prostredníctvom akcií NAKA, polície a zadržaných ľudí. Chce tým ľudí a strany vydierať a zastrašovať, ako sa na správneho mafiána patrí. 

Matovič si myslí, že môže pokojne na základe politickej objednávky zatvárať do väzby koho chce. Lenže my sa jeho mafiánskych praktík nebojíme a Matovič to veľmi dobre vie, preto to skúša aj pri iných stranách. Pokusom o zadržanie Lučanského sa Matovič zrejme snaží vyslať odkaz Petrovi Pellegrinimu. V tomto prípade ide opäť o čistú politickú objednávku. 

Ďalší odkaz, ktorý poslal Matovič prostredníctvom polície a NAKA patrí strane Sme rodina a Borisovi Kollárovi. Polícia zadržala námestníka SIS, pána Beňu, pretože je to človek pochádzajúci z radov strany Sme rodina, ktorý do svojej funkcie nastúpil len pred 8 mesiacmi. S vysokou pravdepodobnosťou sa jedná o zastrašovanie kvôli nezhodám pri voľbe Generálneho prokurátora, keďže každá zo strán navrhuje vlastného kandidáta a nevedia sa dohodnúť. 

Je tu obrovské riziko straty reputácie Slovenskej republiky v zahraničí. Ako chceme fungovať vo svete, ak si Matovič ako premiér vybavuje politické súboje s inými politickými stranami zneužívaním trestného práva iba preto, lebo si vo vládnej koalícii robia naprieky pri voľbe Generálneho prokurátora?

Predsa nemôže byť náhoda, že Matovič dáva statusy na sociálne siete aj polhodinu pred zásahmi polície, čo potvrdzuje, že tu môže vznikať zárodok organizovanej zločineckej skupiny po ose Matovič – Kliment – Repa. Kliment je totižto najhorúcejší kandidát na post generálneho prokurátora a čo je najpodstatnejšie, je to kandidát Igora Matoviča, ktorý za neho lobuje v koalícii a ide kvôli nemu ide do rizika. 

Pán Kliment je sudcom najvyššieho súdu a rovnako tak je aj strýkom prokurátora Repu, ktorý je dozorujúcim prokurátorom vo všetkých citlivých zásahoch polície z posledných mesiacov. Vie sa, že pán Kliment chodí na úrad vlády a tiež po chodbách NAKA. Títo traja ľudia s vysokou pravdepodobnosťou organizujú spomínané záťahy s politickým podtónom. 

Vyzerá to tak, že v najvyšších kruhoch vzniká organizovaná zločinecká skupina, ktorá robí na princípe politických objednávok a zneužívaní prostriedkov trestného práva na politický boj. Organizovanú zločineckú skupinu definujú minimálne traja členovia, čo tento prípad každopádne spĺňa.



Zdroj: https://www.facebook.com/generaciamladejlavice/posts/3406554589569818