Pán minister Mikulec, spamätajte sa a konajte!

05.01.2021 Články, Facebook Články, Facebook

SMER - sociálna demokracia neverí vlastným očiam, keď sleduje hyenizmus a arogantnosť vládnej koalície, ktorá sa tvári, že sa nič nestalo. 

Generál Lučanský zomrel za záhadných okolností ako nevinný človek s obrovskými zásluhami v boji proti najzávažnejšej kriminalite. Vyšetrenie jeho smrti prinesie už iba detaily do mozaiky obludnosti polofašistického režimu, ktorý od apríla 2020 realizuje na Slovensku Igor Matovič so svojou soldateskou. Predseda SMERu - SD Robert Fico už chápe, prečo ministerka Kolíková zakázala vtedajšiemu riaditeľovi ZVJS pánovi M. Ivanovi, aby sa s ním stretol hneď v deň prvého incidentu a zranenia generála Lučanského, ku ktorému došlo vo výkone väzby v Prešove. Robert Fico opakovane telefonicky žiadal p. Ivana o stretnutie, ktoré však nemohol riaditeľ ZVJS pre zákaz ministerky absolvovať. Už len toto správanie sa ministerky Kolíkovej od prvých minút tragédie generála Lučanského potvrdzuje, že na plnej čiare a celý čas klamala verejnosť. 

SMER - SD je šokovaný z vyjadrenia manželky nebohého generála Lučanského o okolnostiach jej posledného stretnutia s manželom, ktoré ukazujú na totálnu brutalitu a neľudskosť konania ministra vnútra. Je trápne, ak sa za takýchto okolností musia už aj najbližší príbuzní domáhať elementárneho prejavu úcty a rešpektu ku generálovi Lučanskému. Ak to potrebuje minister vnútra Mikulec písomne, SMER - SD mu to môže doručiť do pár minút, ale SMER - SD verí, že oficiálna výzva tejto politickej strany, aby MV SR okamžite zabezpečilo vyvesenie čiernej vlajky na budove MV SR, ako aj na budove PZ SR, bude postačovať.



Zdroj: https://www.facebook.com/robertficosk/posts/1592425917608091