Pfizer už raz zabíjal - pri medicínskych pokusoch zomierali deti!

17.08.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Matovičova očkovacia lotéria je gigantický podvod na ľuďoch. Ale nie preto, že pani Zuzanu Matovič obral o 400 tisíc ako posledný zlodej a ešte jej sypal soľ do rán. Ono je to podvod celé. 

1. Vakcíny na Covid sú experimentálne. Nikto nevie, aké môžu mať dlhodobé vedľajšie účinky. Práve preto je kľúčové, aby sa každý človek úplne slobodne rozhodol, či do toho pôjde alebo nie.

2. Je preto krajne nemorálne, ak štát núti ľudí do očkovania tým, že ich terorizuje na hraniciach alebo im odopiera ľudské práva. Ale nemorálne je aj to, ak sa snaží súhlas ľudí kúpiť. 

3. Ako ľavičiara ma na tom desí najmä to, ako zneužívajú chudobných ľudí. Vidina 400 tisíc easdur je pre nejedného chudobnejšieho človeka príliš silným lákadlom, aby odolal. 

4. Zbohatlík Matovič sa vytešuje, že mnohí ľudia, ktorí nechceli podstúpiť vakcináciu, lebo sa báli o svoje zdravie, išli do tohto zdravotného rizika - len aby dostali peniaze. 

5. No ak niekto zneužíva zlú materiálnu situáciu človeka na to, aby ho primäl robiť niečo, čo by inak nerobil, je to priam definícia vykorisťovania. Presne to dnes robí Matovič a vláda. Oni zotročujú ľudí. 

6. Pri medicínskych pokusoch to nie je nič nové. Podľa vedeckých výskumov sa takýchto pokusov najčastejšie zúčastňujú chudobní a nezamestnaní ľudia, pretože jednoducho potrebujú prežiť. 

7. Farmafirmy zneužívajú zlú sociálnu situáciu týchto ľudí a robia na nich klinické pokusy pri experimentálnych liekoch. Vyššie triedy nečelia rizikám, nižšie triedy áno. Keď sa liek nevydarí, umierajú chudobní. Keď sa vydarí, zachraňuje bohatých. Náš láskavý kapitalizmus. 

8. Jeden z najstrašidelnejších prípadov je z Nigérie. V roku 1996 americká korporácia Pfizer - áno, áno, tá, čo vyrába vakcíny na Covid - skúšala experimentálny liek Trovan na 200 deťoch. 

9. Chudobné nigérijské rodiny netušili, že ide o experiment - dôverovali lekárom a expertom z Pfizeru. Výsledkom bolo 11 mŕtvych detí a množstvo ďalších zmrzačených. 

10. Povedzte mi, v čom je celá táto Matovičova maškaráda iná? Arogantný milionár sa vysmieva ľuďom a rozdáva peniaze nás všetkých na nechutné lotérie, do ktorých nahuckal mnohých chudobných a bezmocných ľudí. 

11. Títo dobrí ľudia častokrát nemajú inú možnosť, ako urobiť čokoľvek, aby sa dostali k peniazom. Podstúpia aj medicínsky experiment a sami seba vnútorne presviedčajú, že experti z Pfizeru by im predsa nechceli zle. Aj v Nigérii v 1996 si to rodičia detí mysleli. 

12. Matovič zneužíva zúfalstvo bezbranných - a potom sa hrá na hrdinu, ktorý zachraňuje pani Zuzanu, ktorú odporne podviedli. Preňho je to len trápny marketing. Kupujú si ľudí a robia z nich pokusné myši. Existuje niečo nemorálnejšie? 

13. Ako ľavičiar sa nikdy nezmierim s tým, aby sa zneužívalo slabšie sociálne postavenie ľudí. Nezmierim sa s tým, aby štát spolu s korporáciami korumpoval ľudí. Nezmierim sa s tým, aby sa tu robili pokusy na ľuďoch. 

14. Očkovanie musí byť dobrovoľné a tento zákrok musí byť podstúpený výlučne zo zdravotných dôvodov. Ak sa to deje inak, je to nechutný podvod na ľuďoch. 

15. Ak niekoho dokopeš k vakcíne, lebo sa mu dovyhrážaš - nie je to medicína, ale štátny teror. A ak niekoho dokopeš k vakcíne, lebo zneužívaš jeho zlú majetkovú situáciu, tak to nie je zdravotníctvo, ale bohapusté vykorisťovanie.  

V Nigérii Pfizer podvádzal ľudí sám, dnes to zaňho robí sadistická slovenská vláda. Princíp je rovnaký: zdravotné riziká nesú bežní ľudia a milionári sa chytajú za bruchá, ako im rastú zisky. 

Celé zle.



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/3030045480567344