Po mesiaci v karanténe ma dnes na Smere čakalo milé privítanie

03.02.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Po mesiaci v karanténe ma dnes na Smere čakalo milé privítanie - Robert Fico mi so smiechom daroval knižku o americkej CIA, možno sa mi zíde pri ďalšom grilovaní Daniela Lipšica 

1. Včera som na vypočúvaní v parlamente Lipšicovi dodatočne zablahoželal k tomu, že mu americkí daňoví poplatníci zaplatili dva semestre štúdia v USA. Aké milé, že mohol ako vysoký štátny úradník absolvovať dva semestre v Amerike. 

2. A úplne nič za to nechceli, ešte aj za podporu Bushovej kriminálnej vojny v Iraku ako jediný minister KDH zahlasoval len tak - z čírej chuti zabíjať státisíce ľudí.

3. A dnes má ako advokát prístup k vyšetrovacím spisom prakticky v každej politickej kauze. Ako som včera poznamenal, asi každá tajná služba by túžila po takomto zamestnancovi. 

4. V životopise Lipšic uvádza, že študoval vo Washingtone, v Bostone a Minneapolise. Centrála v Langley sa tam z nejakého čudného dôvodu neuvádza. Just saying.   

5. Ale vážne, priatelia: dostávam od vás množstvo správ, za ktoré sa vám chcem úprimne poďakovať. Áno, včerajšie grilovanie Lipšica som si asi užil viac ako on. Na jeho zdutý pohľad asi nikdy nezabudnem. A vaša podpora ma neuveriteľne potešila. 

6. Nesmieme odovzdať bezpečnostné zložky štátu do rúk Lipšicovej skupinky. Nesmieme odovzdať spravodlivosť na Slovensku ľuďom, ktorí nenávidia Slovensko a ktovie komu slúžia. 

7. Ideme ďalej. Musíme bojovať a ja vám môžem sľúbiť jedno - bojovať budeme. Robert Fico ešte dnes bude informovať o ďalšom kroku, ktorý sa týka Lipšica: bude to stáť za to. 

8. Mám aj ďalšiu dobrú správu - finišujeme na príprave petičnej akcie k referendu... Matovičov koniec sa blíži, som o tom presvedčený. Už stačilo tohto protislovenského teroru. 

Srdečne vás pozdravujeme zo Smeru. A ešte raz veľké ĎAKUJEM



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2868060900099137