Podporuje slovenská vláda štátny terorizmus?

05.05.2021 Články, Facebook Články, Facebook

1. Všimnite si, ako slovenské médiá dôkladne ignorujú atentát na bieloruského prezidenta Lukašenka, ktorý sa podarilo prekaziť.

2. Z prípravy tejto politickej vraždy sú obvinení predstavitelia bieloruskej opozície za asistencie amerických tajných služieb. 

3. Teroristi, ktorí atentát pripravovali, vraj boli financovaní zo zahraničia. Tieto informácie potvrdzuje aj Vladimír Putin, jeden z hlavných svetových lídrov, čiže nejde o žiadnu špekuláciu.

4. A teraz prichádza kľúčová otázka - je do tejto teroristickej operácie cez financovanie bieloruskej opozície zapojená aj Matovičova/Hegerova vláda?

5. Všetci si pamätáme, ako minister zahraničných vecí Ivan Korčok veľkolepo prisľúbil, že pošle bieloruskej opozícii 700 tisíc eur. 

6. V čase, kedy neboli peniaze na štátnu pomoc pre živnostníkov,  Slovensko otvorene financovalo prevrat v Bielorusku. Nehorázne a cynicky.

7. A teraz - kde máme záruky, že peniaze slovenských daňových poplatníkov neskončili v rukách tej časti bieloruskej opozície, ktorá pripravovala vraždu Lukašenka?

8. Kde máme záruky, že minister Korčok nefinancoval štátny terorizmus? Pretože ak mali organizáciu atentátu skutočne na svedomí Spojené štáty americké, ako tvrdí Rusko aj Bielorusko, ide o štátny terorizmus.

9. Matovičova/Hegerova vláda posiela peniaze rôznym mimovládkam v zahraničí, ktoré sa venujú režimovým zmenám, osobitne v Bielorusku.

10. Kde sú záruky, že tieto mimovládky nie sú len fasádou pre spravodajské operácie západných tajných služieb? Kde sú záruky, že Korčok Slovensko nezatiahol do financovania teroristických činov?

11. Médiá tu už dva týždne tárajú nezmysly o českých Vrběticiach, kde neexistujú žiadne dôkazy proti Ruskej federácii a kde je čoraz zjavnejšie, že ide len o spravodajskú hry, aby Američania vyšupovali Rusov z tendra o Dukovany. 

12. Ale nikto nerieši, že v Bielorusku reálne chceli spáchať atentát na prezidenta a mohli na to byť použité aj peniaze od slovenskej vlády. Toto je skutočný škandál.

Vedeli sme, že sú zlodeji, vedeli sme, že sú diletanti... ale teroristi?



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2944424445796115