Ponúkame konštruktívny plán pre zlepšenie situácie na Slovensku!

15.02.2021 Články, Videá Články, Videá

Neschopnosť riadiť tento štát, chaos a boj vo vnútri koalície je to, čo najviac charakterizuje vládu I. Matoviča. Slovensko je, žiaľ, v rozklade, padá úroveň demokracie a vláda totálne zlyháva. Ľudia si po 10 mesiacoch vlády I. Matoviča želajú iný spôsob riadenia štátu, ten sa dá dosiahnuť len prostredníctvom referenda. Dnes som v diskusii o 5 minút 12 odprezentoval náš konštruktívny plán.

  1. Moratórium na koaličné politické vyjadrenia - vláda musí byť jednotná, ak má byť rešpektovaná občanmi.

  2. Koniec vyhrážkam samosprávam - mestám a obciam patrí obrovská vďaka, ale hlavne kľúčové miesto pri stole pri riešení pandémie.

  3. Efektívna pomoc - vláda sa rozhodla astronomicky navýšiť štátny dlh, ale na boj s pandémiou išlo z 12 miliárd minulý rok sotva 10%. Slovensko má dosť financií na plnohodnotné odškodnenie zamestnávateľov a živnostníkov.

  4. Núdzový stav nemá svoje opodstatnenie - 23. februára navrhujeme zrušiť núdzový stav, skončiť s celoplošným testovaním a namiesto antigénových testov investovať čo najviac do PCR testov.

  5. Plán obnovy a odolnosti je dôležitý nástroj na zlepšenie ekonomickej situácie Slovenska - ešte stále je čas zísť z cesty rozdeľovania finančných prostriedkov podľa politických percent, namiesto reálnych potrieb obyvateľstva. Chce to len schopného lídra a okrúhly stôl so všetkými relevantnými zástupcami miest a obcí, ako aj tripartity. Po pol roku všeobecných fráz o galaktických reformách je už naozaj čas prísť s konkrétnymi projektami, ktoré pomôžu nášmu priemyslu a vyvedú Slovensko z ekonomickej krízy.

http://bit.ly/PeticnyHarok





Zdroj: https://fb.watch/3GxOXbg8Xj/