Povedzme si to už na rovinu - základný problém Slovenska nie je Covid, ale Matovič

09.12.2021 Články, Facebook Články, Facebook

A celá táto vláda. Oni sú vírus, oni sú smrť. 

1. V každej inej krajine, kde majú normálnu vládu, sú ľudia ochotní plniť rozumné a zmysluplné opatrenia. Pretože existuje elementárna úcta k autorite. 

2. Ale povedzte - kto by bral vážne týchto plagiátorov a mafiánov. A tie ich zjavné nezmysly, ako vystrihnuté z románu Hlava XXII.

3. Najnovšie vymysleli, že na Vianoce nesmieme vidieť svoje rodiny - jedine ak s lyžami na pleci budeme predstierať, že pri vianočnej kapustnici brázdime svahy.

4. Matovič dennodenne prispieva k politickej kultúre tým, že sedemnásťkrát za prejav povie slovo "bastard" a Heger už prisámvačku pôsobí ako jeho Dobby - poslušne vrtí chvostíkom a čaká na pamlsok od pána. 

5. Kolíková je ich Carl Schmitt. Hitler mal svojho dvorného právnika a má ho aj táto fašistická chunta. Treba zavrieť hubu Blahovi? Tak napíše, že ak máš iný názor na očkovanie, pôjdeš na 10 rokov do basy!

6. Treba povinné očkovanie? No problem. Mária spakruky napíše, že nezaočkovaným ľuďom zoberie bezplatnú zdravotnú starostlivosť. V preklade - masová vražda, pretože seniori nemajú peniaze na to, aby si platili zdravotnú starostlivosť. 

7. Platili celý život odvody a teraz ich chcú vyvlastniť. Kolíkovej je jedno, že je to protiústavné. Nemá žiaden rešpekt k ľudským právam, nemá rešpekt k ničomu. Ráno si musí holiť adolfúz, aby si ju nesplietli s Hitlerom. 

8. Kto by si takýchto sociopatov vážil? Pre koho majú byť autoritou? Včera Američania vyhlásili, že idú bojkotovať olympiádu v Číne a už dnes sa prihlásila ich agentka Čaputová, že aj ona - aj ona nemá rada Čínu!

9. Spúšťajú tu ďalšiu zbytočnú studenú vojnu a vymýšľajú si, že Čína pácha genocídu. Ak tu niekto páchal genocídu, boli to Američania na svojich Indiánoch, na Vietnamcoch, na Iračanoch... 

10. Čína nikomu neubližuje, akurát tak zakomplexovanému Bidenovi, ktorý vidí, že USA upadajú a Čína ich čochvíľa predbehne úplne vo všetkom. 

11. A tak sa hlúpo mstia a ich poslušní mravčekovia pištia na čínskeho draka. A ten si ich ani nevšíma - však kto by bral Čaputovú vážne. 

12. Celá táto vláda, vrátane jej hovorkyne Čaputovej, je na smiech. A preto ju nikto nerešpektuje. A preto pandémia valcuje Slovensko - pretože ľudia majú týchto mentálnych trpaslíkov plné zuby. 

13. Myslíte, že niekoho trápi, že zavreli kaderníctva, reštaurácie či posilňovne? Dnes som sa rozprával s jedným vysokoškolským učiteľom a ten sa smial - hovoril:

"Dnes ma na tajňáša ostrihali v kaderníctve, bol som na tajňáša v posilke a večer idem na tajňáša do reštiky. Jediný rozdiel je v tom, že štát z toho neuvidí ani cent na daniach." 

Toto je jediné, čo hentí lúzri hore dosiahli. 

14. Tak ako kedysi za prohibície v USA. Ďalej sa chodí do barov, ďalej sa chodí všade - akurát sa to robí tajne. Darmo bude Lengvarský vyzapovať, že bububu, žiadna rodina cez Vianoce. 

15. Viete čo, pán minister? Dajte sa vypchať. To vám odkazuje Slovensko. Nikto vás už neberie vážne. Pretože ste nuly. Hlúpe a arogantné nuly. 

Ľudia sa za vás hanbia. Za Matoviča, za Čaputovú, za Hegera, za všetkých. Kým budete vy na čele štátu, inštitúcie nebudú mať žiadnu autoritu.

Zakazujte si, čo chcete - psy štekajú a karavána ide ďalej... Slováci sú hrdí ľudia, nemôžu s nimi cvičiť takí niktoši ako vy.

Pozdravujeme vás z parlamentu, priatelia.



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/449894299841190