Pozývam vás 17. októbra 2021 na ďalší protivládny míting

04.10.2021 Články Články

17. októbra 2021 (medzinárodný deň boja proti chudobe) SMER – SD organizuje v kraji Banská Bystrica veľký protivládny míting. Pozývame naň každého a už sme začali aj prvé konzultácie. Podrobnosti doručíme v krátkom čase. Bude to slušný, ale razantný protest proti súčasnej vláde.

Chcel som túto pozvánku zverejniť neskôr, ale vyprovokoval ma denník SME. Po tom, čo sa jeho majiteľom stal nepriateľ všetkého normálneho, G. Soros, ide SME proti SMERU – SD  cez mŕtvoly a predbieha sa v agresívnej hlúposti s denníkom N a Aktualitami.  

SME tvrdí toto:

1. Zvolávanie protestov je neprijateľné.  Je strašné, ak médium hovorí o uplatňovaní ľudských práv ako o neprijateľnom akte. SME patrilo medzi lídrov klamstiev a štváčov proti SMERU – SD  pri organizovaní protestov proti nám v roku 2018. Kde ste boli, páni zo SME, keď mi pod oknom vykrikovali, že mám vyjsť von s manželkou a že budeme zastrelení ako rumunský prezident Ceausescu so ženou? My nikoho strieľať nechceme, radšej si ako v Košiciach s ľuďmi zaspievame „Na kráľovej holi“.

2. Skracovanie volebného obdobia referendom je protištátnym činom. To sa už nedá ani komentovať.

3. Fico sa zásadnou mierou... pričiňuje o rozvrat, destabilizáciu, pokles životnej úrovne a smrtnosť covidu, lebo sa nechce dať zaočkovať.

Vážení priatelia, SME, denník N, Aktuality a im podobní robia politiku porušujúcu ľudské práva a stali sa najagresívnejším nástrojom v rukách Matovičovej vlády. Som presvedčený, že za peniaze na očkovaciu kampaň a preto, lebo nenávidia SMER – SD a nevedia stráviť totálne fiasko súčasnej vlády, ktoré vnímajú ako svoje vlastné zlyhanie.

Teším sa na Vás 17. októbra. Budem hovoriť aj o médiách.



Zdroj: https://www.facebook.com/robertficosk/posts/414081150076191