Práve mi volal kamarát...

22.11.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Vždy tvrdo obhajoval vakcíny a celá jeho rodina je napichaná Pfizerom. Mám ho rovnako rád ako predtým a plne jeho rozhodnutie rešpektujem. A on rešpektuje, že ja sa zaočkovať nehodlám.

1. Viete, čo ma ale prekvapilo? Prvé, čo na mňa spustil - tá vláda sa zbláznila? Aké povinné očkovanie? Aká tretia dávka vakcíny? Na to nech zabudnú - na nič také nejdem. 

2. Počúval som s otvorenými ústami. Vytvára sa tu ilúzia, že ľudia, čo sa dali zaočkovať, sú všetci vakcinační fanatici. Ale to je hlúposť. Väčšina má tejto vlády plné zuby tak ako my, nezaočkovaní. Dnes to potvrdil ešte aj výskum na Markíze - že aký fail.

3. Väčšina zo zaočkovaných bolo do očkovania dotlačená šikanou štátu. Chceli cestovať, mladí chceli hodiť na diskotéky, ľudia sa báli, že ich vyhodia z roboty. To nebolo o zdraví, oni sú obete štátneho teroru. 

4. Možno sa našli aj takí, ktorí uverili, že vakcína je sloboda. A dnes sa im otvárajú oči. Mám kolegu, ktorý už prekonal Covid dvakrát. Prvýkrát pred očkovaním a druhýkrát po druhej dávke Pfizeru. 

5. "Prvýkrát som ani nevedel, že mám Covid," hovoril mi nedávno. "Po očkovaní som chodil ako majster sveta a bum, hneď som to dostal. A mal som oveľa ťažší priebeh ako prvýkrát." Ja len, že Pfizer stratil zákazníka. 

6. Môj kamarát, čo mi dnes volal, mi spomínal príklad z rodiny. Jeho sestra sa dala zaočkovať, ale pri dcére neriskovala - tam je opatrnejšia, predsa len, deti. "Neveril by si, ako jej dcéru teraz vylučujú z kolektívu v škole!"

7. Nezaočkovaných školákov nepúšťajú na školské výlety, ostrakizujú ich, robia im zle. Môj kamarát nikdy politiku príliš neriešil, ale cítil som ten hnev: "Oni segregujú deti, to už kde sme, preboha!"

8. Slovenskú spoločnosť dohnali do sektárskej nenávisti. Zase sa tu budeme deliť na "katolíkov" a "evanjelikov" a pôjdeš do pekla, ak si vezmeš luteránku! Dnes to fanatici refrešli - pôjdeš do pekla, ak pôjdeš na rande s nezaočkovanou!

9. "Týždeň som ležal s chrípkou - po každej dávke vakcíny," sťažuje sa kamarát. "Tretíkrát už do toho nejdem, už mám toho dosť, nikam to nevedie. Klamú nás." 

10. Opakujem - to hovorí človek, ktorého som považoval za úplného vakcinátora. A už aj on toho má plné zuby. Nepáči sa mu šikana, nepáči sa mu segregácia - už nechce ani on ďalšiu včeličku. Viac tomu neverí. 

11. V živote som ho nepočul povedať slovo "fašizmus" a odrazu hovorí: "Povinné očkovanie je obyčajný fašizmus, to akože ako chcú ľudí donútiť? Pošlú moju mamu do väzenia, lebo má obavy z vakcíny?"

12. Pamätám si, ako prednedávnom Lengvarský vyvracal "hoaxy" a "dezinformácie", že sa chystá povinné očkovanie. A bum - už to nie je hoax, už je to ich vládna politika. Takto klamú - kto im má ešte veriť? 

13. Myslím, že farmako-lobby sa prerátala. Slováci majú k slobode silnejší vzťah ako mnohé iné národy. Dosť sme si v našich dejinách užili neslobody. O našich telách nebudú rozhodovať žiadni Hegerovi politrukovia.  

14. Hlavne, že najviac hulákajú o povinnom očkovaní liberáli. Oháňajú sa slobodou, ale každého, kto má iný názor, by najradšej zavreli do koncentráku, dezoláta! A úplná fraška je Progresívne Slovensko. Ako kovaní neonacisti si oblepili fejsbúky výzvami k povinnému očkovaniu. 

15. Už len čakám, kedy sa ich trójsky kôň Čaputová postaví pred kamery a pošliape slobodu v priamom prenose. Tak ako pošliapala demokraciu pár mesiacov dozadu, keď zmarila referendum. Myslíte, že si pri výzve k povinnému očkovaniu madam aj zahajluje? 

Milí priatelia, 

Slovensko nie je rozdelené na zaočkovaných a nezaočkovaných. Nemýľte sa. Drvivá väčšina Slovákov je proti povinnému očkovaniu aj proti fašistickej vláde. Aj tí zaočkovaní.

Dnes som to definitívne pochopil - Slovensko je v skutočnosti jednotné. Je tu hŕstka liberálnych politikov, novinárov a kaviarenských povaľačov - a proti tejto hŕstke stojí celý národ. 

A keď sa národ pohne, nastane výbuch! Povinné očkovanie je poslednou kvapkou - toto je Hegerov koniec!



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/438903430940277