Prečítal som si najnovší rozhovor s Alojzom Hlinom...

29.12.2019 Články, Facebook Články, Facebook

Prečítal som si najnovší rozhovor s Alojzom Hlinom... Možno neuveríte, ale poviem vám jedno - mne je tých KDH-ákov normálne, že ľúto. Úprimne. Zo srdca. Toto si nezaslúži ani KDH.

Hlina je taký lúzer, že keby boli majstrovstvá sveta medzi lúzrami, aj v ich by skončil na druhom mieste.

LOJZO, TY SI ASI TAKÝ KRESŤAN AKO BOL LENIN

Hlina sa sťažuje, vraj mu vyčítajú, že príde do dediny a nejde na faru. Ten blázon zjavne nepochopil, že je lídrom kresťanskej demokracie.

Ja nehovorím, že musí robiť farskú politiku, ale elementárnu úctu ku kresťanstvu by zasa prejaviť mohol.

Základom je naučiť sa Desatoro, milý Lojzík - ja viem, že ty si asi taký kresťan ako Vladimír Iľjič Lenin, ale aj ten ho ovládal. Tak to aspoň hraj, mojko.

JA SA AKO ĽAVIČIAR VŽDY IDEM POKLONIŤ NAŠIM SOVIETSKYM OSLOBODITEĽOM

Keď si líder kresťanskej strany, tak - doparoma - na faru ideš. O mne hovoria, že som rusofil a komunista. Nikdy som sa nehanbil za úctu k ruským osloboditeľom. Ani za to, že som ľavičiar.

A vieš, kam idem v každom meste, v ktorom mám míting, Lojzík? Idem sa pokloniť našim hrdinom z SNP a našim sovietskym osloboditeľom. Lebo som ľavičiar a som na to hrdý.

JE TVOJOU PSOU POVINNOSŤOU ÍSŤ NA FARU, LOJZÍK!

A vždy, keď môžem, si dám besedu so Slovenským zväzom protifašistických bojovníkov. A chcem sa stretnúť s robotníkmi a bežnými pracujúcimi ľuďmi. A áno, navštíviť krčmu, navštíviť fabriku. Ešte raz - lebo som ľavicový politik.

A ty si, Lojzik, kresťanský demokrat - ehm, údajne. Ísť na faru by mala byť pre teba taká istá morálna povinnosť ako pre mňa ísť na cintorín našich osloboditeľov.

Ak tomuto nerozumieš, Lojzík, rovno to zbaľ. Ty do kresťanskodemokratickej strany jednoducho nepatríš.

KTORÝ KRESŤAN BY UŽ LEN VOLIL HLINU, PREBOHA?

Sorry, ale ktorý normálny kresťan by volil chlapa, čo sa plieskal v parlamente svojou topánkou o stôl, inzultoval kolegu, nepozná Desatoro a nevie ani zájsť na faru.

Hej, hej - sám to v rozhovore hovoríš, robíš z KDH "druhú voľbu" pre liberálov. Byť "druhá voľba" je v politike zhruba to isté ako v láske - ostaneš na ocot. Fňuk.

HLINA NENÁVIDÍ KOLLÁRA, MATOVIČA AJ KISKU - TO UŽ LEN BUDE KOALÍCIA

Hlina ďalej potvrdzuje, že ho urazilo, že ho Kiska obvinil, že môže za zlyhanie pravicovej predvolebnej koalície.

Viete - nie je horšia emócia ako urazené ego. A Hlina je urazený, je dotknutý, je plný nenávisti.Cítite zo z každého jeho slova.

Svojimi potenciálnymi koaličnými partnermi pohŕda. Boris Kollár je preňho úchylák. Matoviča z duše nenávidí. Na Kisku je urazený. A Trubana s Beblavým nenávidí jeho členská základňa.

Hlina svojim urazeným skuvíňaním len potvrdzuje, že pravicová koalícia je mýtus. Oni sa nedohodnú ani na tom, kde podpíšu koaličnú dohodu a kto prinesie pero.

KDH JE KOMPLET VYPRÁZDNENÁ STRANA - MORÁLNE AJ PERSONÁLNE

KDH je kompletne vyprázdnené. Hlina nedokázal v rozhovore ponúknuť jediného odborníka na ekonómiu, školstvo či zdravotníctvo. Vyhováral sa, že ich majú toľko, že nechce povedať jedného. To je detinské.

Všetci vidíme, že KDH nemá nikoho. Strana je plonková. Lídrom KDH je majiteľ krčiem bez akejkoľvek kresťanskej hodnotovej orientácie - proste politický dobrodruh s nulovou empatiou a hojnou dávkou sociopatie.

Zarobiť na tom, že tvoji blížni chlastajú, to má k evanjeliu asi tak blízko ako Kollárových jedenásť žien.

KEĎ TVOJ NAJVÄČŠÍ KÁDER AKO PREŠOVSKÝ ŽUPAN NEVIE DAŤ PREŠOVU VIAC NEŽ KOŠICE

Okolo Hlinu hibernuje partia no-namov bez odbornosti a výtlaku. Majú tam prešovského župana, ktorý sa až tak stará o vlastný kraj, že na vyhorenú bytovku v Prešove vyhradil 50 tisíc eur, kým susedný Košický kraj dal na ten istý účel 100 tisíc eur. Viac netreba písať - ak toto je Hlinov najväčší káder, tak amen tma.

Nikoho iného Hlina nemá. Je sám. Sám psychopat v poli. Bez viery, bez hodnôt, bez zázemia.

HLINU SA ZBAVIA HNEĎ PO VOĽBÁCH

Po voľbách sa ho zbavia. Ak to tesne pretiahne cez 5%, v KDH mu zatlieskajú. A na prvom zjazde okamžite nahradia niekým, kto vie zájsť na faru.

Ak skončí pod 5%, čo je ďaleko pravdepodobnejšie, poletí aj bez potlesku.

Hlina skončil. Len to ešte nevie.

A ZAZVONIL ZVONEC, NECH JE FRAŠKY KONIEC

Nikdy som KDH nemal rád. Vždy boli nechutne pravicoví, farizejskí a protislovenskí. Ale ani oni si takýto nedôstojný koniec nezaslúžili.

Hlina je klinec do ich rakvy. Hrdzavý klinec. Do spráchnivenej rakvy.


poslanec NR SR Ľuboš Blaha


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2498964677008763