Pred pár dňami som sedel s kamarátom z diplomatických kruhov a ten mi vraví - dávaj pozor, Američania ťa za tvoju robotu tak nenávidia, že na teba určite niečo vytiahnu

11.05.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Cez svoje médiá. 

1. Smial som sa - čo by tak asi vytiahli. Na rozdiel do Kolíkovej nemám rodinné firmy, ktoré ryžujú na štáte. Na rozdiel od Kollára sa nestretávam s mafiánmi, na rozdiel od Matoviča nepodvádzam na daniach, nekradnem, neplagiujem. 

2.Som proste úplne iný ako väčšina politikov vládnej koalície. Som nevydierateľný. Nepoznám mafiánov, nekšeftujem, nelobujem, dokonca som nikdy ani nepodnikal. Nemajú nič, len zlosť na to, že mám ľavicové názory a kritizujem americké vojny a protiruskú propagandu.  

3. Kamarát diplomat sa smutne usmial a hovorí - oni si už niečo vymyslia. A tak som čakal pár dní a dnes som sa dočkal. Aktuality.Sk zverejnili propagandistické videjko proti mne s názvom "Ficov poslanec tvrdo kritizuje Brusel. Záznamy ukazujú, že v minulosti hovoril inak". 

4. Video je lacný účelový hejt proti mne, zjavne určený pre menej náročných čitateľov. Taká "komiksová" žurnalistika. Striedajú sa tam moje obrázky a do toho niekoľko jednoduchých viet - ako pre mentálne postihnutých.

5. Nádherný formát, skoro na úrovni šlabikáru. Ako stvorené pre priemerného bratislavského slniečkara. A do toho hrá ruská Kalinka, aby bolo každému jasné, čoho je Blaha predstaviteľom . Žurnalistika ako lusk.

6. Nuž, netrpezlivo som otvoril video, že aké strašné škandalózne odhalenie na Blahu prichystali. No mám pre vás smutnú správu. S hlbokým sklamaním musím skonštatovať, že brigádnik, ktorému dali za úlohu nájsť špinu na Blahu, to totálne odflákol.

7. Aktuality.Sk mi vyčítajú tri veci: po prvé, kedysi som vraj mal voči Európskej únii pozitívnejší postoj a v roku 2012 som nechcel likvidáciu eurozóny a obhajoval som škandinávsky model sociálneho štátu. A dnes vraj mám úplne iné názory. Škandál!

9. Milé Aktuality, je absolútnou pravdou, že moje názory voči EÚ sa vyvíjajú. Keď som začínal v politike, bol som ďaleko väčší optimista, no potom som na poste predsedu eurovýboru zistil, že v Európe vládne neoliberálna faloš, veľmocenské pokrytectvo a arogantný postoj voči stredoeurópskej kultúre.

10. A tak som dnes voči EÚ ďaleko skeptickejší. To už je len objav, vám poviem. Ja len, že keby ste si dali aspoň trocha námahy, našli by ste spred 10 rokov kopu mojich proeurópskych výrokov, ktoré by som dnes už nepodpísal.

11. Ale vy ste to odflákli a vyčítate mi zrovna také výroky, ktoré by som aj dnes kedykoľvek podpísal. To je do popuku. Milí moji, nie, neželám si pád eurozóny, však by preboha ľudia na Slovensku prišli o úspory. 

12. A áno, stále je pre mňa škandinávsky sociálny model, postavený na pomoci chudobným, prerozdeľovaní a solidarite, najväčšou inšpiráciou. Som ľavičiar a vždy ľavičiarom ostanem. Šach-mat.

13. Ako druhú vec mi vyčítate, že som socialista a to je vraj v protiklade k egoizmu, ktorý je podľa vás ľudskou prirodzenosťou. To je taký filozofický nezmysel, že to s dovolením ani nebudem komentovať. 

14. Len malá rada: naštudujte si prosím hociktorú z mojich kníh a pochopíte, ako veľmi trieskate - vopred uprednostňujem, že moje knihy nemajú obrázky a nehrá do nich Kalinka. 

15. A do tretice mi ešte vyčítajú, že nemôžem byť ľavičiar, lebo beriem poslanecký plat a priznávam to v majetkovom priznaní. Jejdanenky, to je fakt škandalózne - Blaha zarába toľko, čo každý iný poslanec, to je na kriminál! 

16. A k tomu som mal ešte príjem ako vysokoškolský učiteľ - no hanba! Ale buďte v Aktualitách pokojní, tento príjem už nemám, už ma Matovičova vláda zo školy vyrazila. Takže už som pre vás zase o niečo väčší ľavičiar, skvelé. 

17. Milí priatelia, tak je to tu. Bol som odhalený. Naši chýrni investigatívci ma rozobrali na šróbiky a úplne historicky znemožnili. Moje názory sa vyvíjajú a beriem poslanecký plat. Odhalili!

18. Mali o mne pravdu, som úplný Voldemort, dostali ma. Čo tam po Kolíkovej, ktorej rodinná firma okráda ľudí - hen, kuknite, Blaha chce škandinávsky sociálny štát! Škandál! Chytiť a upáliť! 

19. Pri všetkej úcte k našim drahým americkým priateľom - toto je fakt všetko, čo máte na Blahu? Idem to chytro poslať kamarátovi diplomatovi, pukne od smiechu. Nech žijú Aktuality.Sk! 

20. Ja len, že ďakujem za reklamu. Ozaj od srdca. Thank you, comrades



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2949597865278773