Prezidentka Zuzana Čaputová si vypýtala reláciu v TV JOJ, aby prvých 10 minút mohla kydať na opozičného poslanca Blahu a vyplakávať, že ju ľudia považujú za americkú agentku

06.05.2022 Články, Facebook Články, Facebook

1. Považujem to za nehodné prezidentského úradu a iba to dokazuje jej sebastrednosť a prázdnotu. Už týždeň tu riešime trápny vulgarizmus, ktorý zaznel z davu. Lebo Slovensko nemá iné problémy. 

2. Namiesto toho, aby sa ako prezidentka postavila za ľudí a bojovala za ich sociálne istoty, za lacnejší plyn, za mier a za slobodu, ona rieši dokola iba samu seba. Lacné a infantílne.

3. Dozvedeli sme sa, vraj jej chodia vyhrážky a že sa obáva fyzického útoku kvôli mojim výrokom. A vraj chodí ako poškodená na výsluchy. 

4. Je mi ľúto, ak sa pani Čaputovej niekto vyhráža, ale spájať to s mojimi statusmi je číra lož a huckanie proti mne. Prezidentka zarezala referendum, podpísala nevýhodnú americkú obrannú dohodu a ženie nás do vojny s Ruskom. 

5. Ak jej má takmer polovica Slovákov plné zuby, nie je to kvôli Blahovi, ale kvôli jej vlastnej arogantnej, neoliberálnej a proamerickej politike. Vyhovárať sa na opozíciu je detinské, madam.

6. Navyše, prezidentka má početnú ochranku a polícia ju chráni ako oko v hlave. Jej reakcie preto považujem za prehnané a hysterické. Hrá sa na martýrku a pritom každý vidí, že je len papaláška a snobka.

7. Len pre porovnanie. Mne za posledné dva mesiace došlo desiatky výhražných a nenávistných mailov, sms-iek či telefonátov od Čaputovej voličov.  

8. Na dom mi píšu vulgarizmy, zaťahujú do svojej nenávisti moju rodinu a moje malé deti... Opakovane som to hlásil polícii a majú moje trestné oznámenie. Myslíte, že to niekto rieši? 

9. Nie, Hamranova polícia rieši iba Čaputovú. Lebo však prečo riešiť útoky liberálnych primitívov na nechráneného opozičného poslanca, keď môžu riešiť paničku so štátnou ochrankou.  

10. A potom sa príde prezidentka vyplakať do televízie a Dibáková tam súhlasne krúti hlávkou s takým zápalom, že som už len čakal, kedy si nos zaborí do stola. Kim Čong-Un bledne závisťou.

11. A aby toho nebolo dosť, Čaputová sa ešte chváli tým, že na jej podnet štátna moc likviduje slobodu slova opozičného poslanca a hrubo tým zasahuje do politického boja.

12. V skutočnosti sa ma žiaden súd na nič nepýtal - nedostal som možnosť vysvetliť, že Čaputová dostala z USA 175 tisíc dolárov, že podľa Matoviča konzultovala vládnu krízu s americkou veľvyslankyňou alebo že do bodky napĺňa americké geopolitické záujmy.

13. Proste si to prezidentka zariadila. A teraz sa čuduje, že na námestiach ľudia kričia, že je agentka USA, pretože opozičný poslanec to povedať kvôli nej samej nemôže.

14. Najtrápnejšie je, ako Čaputová zneužíva to, že je žena. Rovnako tvrdo sme kedysi útočili na Kisku, rovnako tvrdo útočíme na Matoviča. Čo s tým má preboha spoločné to, čo má kto medzi nohami?

15. Už to naozaj preháňate, pani Čaputová. Namiesto toho, aby ste sa starala o životnú úroveň Slovákov, dokola útočíte do Smeru a do opozície a riešite len seba a toho Vášho Volodymyra. 

Vážená pani prezidentka, 

včera ste opäť nevyužili príležitosť, ako upokojiť verejnosť a vyzvať ju k zmiereniu. Zlyhali ste, tak ako vždy. 

Ste ako klbko nenávisti a sebastrednosti. Nesprávate sa ako štátnička, ktorá je nad vecou, ale ako urazená pubertiačka. Dokážete sa vôbec ešte pozrieť do zrkadla?



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/543063097190976