Priatelia, ja zásadne nepozerám televíziu JOJ, ale nejako teraz na mňa na fejsbúku vyskočil záver politickej debaty medzi Sulíkom a Pellegrinim a sedím v nemom úžase...

29.10.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Priatelia, ja zásadne nepozerám televíziu JOJ, ale nejako teraz na mňa na fejsbúku vyskočil záver politickej debaty medzi Sulíkom a Pellegrinim a sedím v nemom úžase...

1. Keby do toho spievala Celine Dion z Titanicu, tak tomu fakt nič nechýba. Už len pokľak a prstienok. 

2. Pri všetkej úcte - Sulík je jedno neoliberálne monštrum, ktoré chodilo na raňajky s Kočnerom a dnes sa chystá ujsť do Austrálie na ranč, keď tu celý národný majetok porozdáva do cudziny. 

3. So Sulíkom sa nemazná, so Sulíkom sa bojuje. Bodka.  

4. Ja do toho nechcem našim priateľom z opozície kecať, ale keď začal Sulík rozdávať Pellemu tie pusinky o tom, ako sa mu Hlas páči viac než ten zlý Fico a ten zlý Blaha, ježiši, to bolo úplne, že Richard Gere a Julia Roberts. It must have been love. 

5. Ešte teraz si utieram slzy, ako ma to dojalo.... Fňuk... No nič. Podajte mi niekto kapesníček, ja som taká romantická duša, mňa takéto veci dokážu neskutočne rozcítiť. 

6. Ale možno som si urobil zlý dojem - možno bol taký zaľúbený iba ten koniec, ja som to fakt nepozeral. A predpokladám, že kolega z Hlasu tvrdo odsúdil fašistické praktiky tejto vlády, keď odpočúva opozičného lídra. 

7. Nepochybujem, že Pelle zabojoval - veď vďačí Robovi Ficovi za všetko, tak hádam by si nekopol. Harakter... 

8. Nech je to akokoľvek, my sme fakt presvedčení, že sociálna demokracia musí ísť spolu - a urobíme všetko preto, aby sme Matoviča a Sulíka dali dole. My s liberálmi nekoketujeme - to nikdy!

9. Ja len poprosím televíziu JOJ, aby sa nepodieľala na šírení hoaxov. Pred pár dňami vypustil Denník N hoax, že kvôli protestu Smeru v Rimavskej Sobote dramaticky narástol počet nakazených. 

10. Medzitým vedci z Dáta bez pátosu vysvetlili, že ide o hoax, a že v skutočnosti všade naokolo rástli počty nakazených viac. A dnes tento hoax v priamom prenose zadrel Sulík a ešte pred ním Mikulec v statuse. Juj, aká hanba.

11. Fajn, my vieme, že Sulík a Mikulec šíria hoaxy. A už vie celé Slovensko, že Denník N je dezinformačné médium. Ale že tam Dibáková sedí ako knedľa a nepovie Sulíkovi, že haló, chlape, neklam - ups. 

12. Uf, to by som poprosil, že by sa TV JOJ ospravedlnila. Neradi by sme ju zaradili medzi dezinformačné médiá. Však všetci vieme, že ich vlastní finančná skupina J&T a to je zárukou objektívnosti - preto napríklad taký Blaha má u Dibákovej zákaz. 

13. Ale nechcem rušiť romantický večer. Je krásne, ako sa majú všetci radi. Liberalizmus je taký sladký. Ach. Prosím, ako spieval Peter Nagy, láska je tu s nami. Buďme s ňou. 

14. Ak z dnešného večera nebude svadba, tak ma picne. Držím palce všetkým, prosím, hlavne nekibicovať, keď štát odpočúva opozičného lídra, to je úplne fajn, veď prečo nie? 

15. Načo súkromie? A od čoho by bola polícia, keby občas nehelfla zničiť opozíciu. Je to tak úplne cool. Ako v románe 1984. Aj Benito M. by bol šťastný. Nerozčuľovať sa, láska víťazí. 

Tešíme sa. Riško, Peťko, ďakujeme, užite si to a ako spieval John Lennon - All you need is love. Cmuk



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/423892742441346