Rok a pol tu vrieskajú, vraj "padni komu padni"

20.09.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Slogany o "voľných rukách polície" na ľudí padali aj z regálov v drogérii. Keď zabili Milana Lučanského, robili z neho mafiána. Z hrdinu! 

1. Ale keď sa príde na to, že v skutočnosti sú mafiáni oni - tak odrazu idú robiť čistky v polícii. A bábkoherečka Remišová hromží, že čistky mali prísť už dávno. 

2. Nejako sa zaseklo jej pexeso, a tak volá po krvi. Milan Lučasnský nestačil, mala tam prečiarknuté aj iné hlavy, spomeňte si. A tak zúri.  Kazisvět třetí z boží vůle král... Chce vojnu - a ľud sa na ňom smeje. Ako v tej rozprávke.  

3. Dnes už každý vidí, že najväčší gauner na Slovensku je Lipšic, tak už odrazu žiadne "padni komu padni" neplatí - Lipšica vyhlásime za chránené zviera. Takzvaný tchor americký. 

4. Musia ale najskôr odstrániť Žilinku. Ten má vo verejnosti ďaleko väčšiu podporu ako Lipšic. Logicky. Žilinka nikdy nebol politik, zatiaľ čo Lipšic nikdy nebol nič iné. On je asi taký nezávislý ako Urválek. A zhruba rovnako charizmatický. Matovičov kat. 

5. Oči sa už otvárajú aj jednému koaličnému partnerovi. Kollár...Na rovinu povedal, že tu nechce "čurillovskú mafiu". Policajti si v spolupráci s mafiánmi nesmú vymýšľať obvinenia - to predsa nerobil ani Mugabe v Zimbabwe!

6. Takto, preboha, zlikvidovali aj Milana Lučanského. A môžu takto zlikvidovať koho sa im zachce. Pčolinský unikol o chlp a Kollár vie, že môže prísť na rad. 

7. Ak ho vyšupnú z koalície, ako sa dnes vyhrážal Matovič, Kollár neskončí v opozícii. Ale v base. Lipšic si na ňom zmľsne. A Boris to vie. Stiahne chvostík. Ako vždy. 

8. Pamätáte - dejiny zradcov poznajú len tri veľké mená. Judáš, Brutus. A Boris. Už to viackrát ukázal. Hegerova inkvizičná skupina vznikne a prinesie taký teror, že esesáci boli len slabý odvar. A Boris ich bude vytlieskavať, však počkajte. 

9. Za daných okolností máme jedinú šancu. Spájať sa. Vytvárať v opozícii jednotný blok proti gestapizácii polície, proti očkovaciemu teroru, proti demontáži sociálneho štátu - proti vládne gangstrov a primitívov. 

10. Slovensko si nemôže dovoliť ďalšiu jeseň, kedy ľudia budú umierať a Matovič sa bude hádať so Sulíkom o ministerské kreslá, s Kollárom o hydrách a mafiách... A s celým Slovenskom o to, či dnes užil predpísanú dávku lexaurínu alebo nie. 

11. Nevidel som dnešné politické diskusie, nechcel som si kaziť nedeľu. Ale od obeda mi píšete, priatrelia, vraj Hlas unisono odmietol spoluprácu so Smerom. Čisto politologicky - toto je politická samovražda Petra Pellegriniho v priamom prenose. 

12. Prešli sme si za ostatný mesiac celé Slovensko a všade sme od ľudí počúvali - musíte sa v opozícii spájať, aby sme hrôzovládu porazili. Robert Fico veľmi rozumne navrhol Hlasu, aby sme vytvorili silný opozičný blok. 

13. No Hlas dnes zahromžil, že nič také nechce. Vraj sme "rustikálni" a oni chcú byť strašne "moderní". Hej, hej, transsexuálne záchody, multi-kulti, Brusel, Washington, výbehy sliepok... 

14. To je tá "moderná sociálna demokracia", poznáme to zo Západu. A nebudú sa predsa zahadzovať s "rustikálnymi" ľavičiarmi, čo chcú byť pri ľuďoch, pri Slovákoch, v malých mestách či na vidieku. No fuj, to je také nemoderné. 

15. A tak sa nám tu rodí iná spolupráca. S liberálmi. S SaS a Progresívcami. Ani Boris nepohrdne. Neoliberálny blok. Tam Smer nepotrebujú. Už chápete, prečo bolo treba stiahnuť schôdzu o Kolíkovej. Žeby Teplý Rohlík poprosil? 

Milí priatelia, 

môžem vás ubezpečiť, že my budeme robiť všetko preto, aby sme sa proti fašistickej vláde zjednotili. Prekusneme veľa - len aby sme zachránili Slovensko. 

Spravodlivosť si príde po Matoviča aj Lipšica. Je na nás, aby to prišlo čím skôr. Oddnes je však nad slnko jasnejšie, že zmenu môže priniesť len Robert Fico. Skutočný líder opozície. 

Do boja!



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/397502288413725