Slovensko dnes zaevidovalo 1887 nakazených a premiér Matovič už vie, kto za to môže

10.10.2020 Články, Facebook Články, Facebook

Neuveríte, ale aj za toto môže podľa nášho nesmierne inovatívneho premiéra predseda Smeru Robert Fico. On môže ešte aj za covid. Jedného dňa to proste muselo prísť.

Už som so zatajeným dychom čakal, kedy Matovič ešte aj pri korone vytiahne "lebofico". 

Milý pán premiér, 

ja chápem, že máte neuveriteľné nutkanie zvaľovať vinu na druhých. To majú všetci zbabelci. 

Ale vy si fakt myslíte, že niekto uverí, že za zvýšené počty nakazených môže Robert Fico, ktorý už vyše dva roky nie je premiérom a nie Igor Matovič, ktorý tu vládne od marca? 

Vy si fakt myslíte, že ľudia zabudli na to, že ste celé leto premárnili a Slovensko nijako nepripravili na druhú vlnu? 

Vy ste už zabudli, aký signál ste vysielali verejnosti, keď ste sa na hromadnej svadbe svojho poslanca predvádzali bez rúška a vysmievali sa tak vlastným opatreniam?

Vy si nepamätáte, že váš Úrad verejného zdravotníctva dal výnimku pre militaristickú konferenciu Globsec, kde sa stretlo na jednom mieste takmer tisíc ľudí? 

Vy nevidíte, že ste Globsecom vyslali celému národu odkaz, že opatrenia netreba rešpektovať? Nehovoriac o tom, že pri tejto fraške asistovala aj prezidentka Slovenskej republiky...

Vy si fakt myslíte, že ľudia nevideli, ako ste porušili všetky svoje vlastné zákazy a pred pár dňami ste sa s bieloruskou aktivistkou Tichanovskou teatrálne prezentovali bez rúška a bez dodržania dvojmetrovej vzdialenosti?

Vy naozaj nevidíte, aké je nedôstojné, keď ako premiér Slovákom nadávate do bláznov a múdrosr...v ako drzý nevychovaný pubertiak? 

Nepríde vám hlúpe, že sám ste neboli schopný ani len bez podvodu dokončiť školu a zrovna vy nazývate ďaleko múdrejších, vzdelanejších a skúsenejších ľudí, docentov práva či absolventov viacerých vysokých škôl "idiotmi"? 

Nepripadá vám trápne, ako sa neustále vyhovárate na všetkých naokolo a ste to vy, kto nevyšmarí kompletne neschopného ministra zdravotníctva, ktorý namiesto prípravy na druhú vlnu dosadzoval na teplé miestečko svoju sesternicu?

Nevadí vám, že ničíte život ľudí, likvidujete ekonomiku, kultúru aj šport - a aj tak vaše opatrenia nikam nevedú, lebo vaša vláda je len zmätené zoskupenie babrákov a marketingových tárajov?

Ja vám nebudem nadávať, pán premiér, nebudem klesať na vašu úroveň. Ale pýtam sa - naozaj nevidíte, že ak niekomu na Slovensku práve vy poviete, že je idiot, zvyšok národa to už vníma ako kompliment? 

Každý na Slovensku vie, kto je tu idiot. Každý vie, kto je tu blázon. A každý vie, kto sa detinsky vyhovára.

Vy si ďalej žijete vo svojom autistickom svete a myslíte si, že vám váš fekálny slovník pomôže zakryť pravdu, ktorú vidia všetci - vy ste zodpovedný, vy ste zlyhali a budete to vy, kto bude pykať za zlo, čo ste napáchali. 

Viete to a mstíte sa celému národu. Nenávidíte ľudí, lebo vám netlieskajú. Zúrite, lebo sa vám ľudia vysmievajú. Emočne nezvládate, že vás ľudia kritizujú. A vy sa už len mstíte a mstíte. 

Vy už dávno nebojujete s covidom, ale s vlastnými komplexami menejcennosti. Stávate sa pre svoje okolie nebezpečný a čím skôr by vás mali internovať na najbližšej klinike - pre dobro vaše aj celého Slovenska. 

Želám vám skoré uzdravenie.




Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2762685167303378