SME dnes označilo Roberta Fica za "horšieho ako vírus"!

15.12.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Vraj sme v Smere "dezoláti dezolátov". Riadne im tečú nervy.

1. A to všetko iba preto, lebo sme si dovolili organizovať protivládny autoprotest, ktorý nikoho ani milimeter pandemicky neohrozuje. 

2. Ak si zájdeš na nákup, je to OK. Ak chodíš do práce, je to fajn. Ak ideš do kostola, žiaden problém. Covid podriemkáva, Covid spinká, Covid pohladí, postíska. 

3. Ale pozor, akonáhle vyjdú zdravotníci na protest von pred parlament, je to najväčšie pandemické ohrozenie a Covid roztrhá na kusy celé ľudstvo aj priľahlé mimozemské civilizíácie. 

4. A úplne najväčšie pandemické peklo je, ak sedíš sám v aute a trúbiš klaksónom na autoproteste - to Covid úplne rozbesnie a hneď spakruky vychrli 50 tisíc mutantov. 

5. Oni si už reálne robia z ľudí srandu. Pre fašistické médiá sú všetci dezoláti, nás nezaočkovaných chcú posielať na bitúnky ako dobytok, vláda kriminalizuje zdravotníkov... Haló, ešte aj zdravotníkov!

6. Tí tragédi vo vláde sú už takí zúriví, že sa celé Slovensko obracia proti nim, že si včera zatkli aj svojho vlastného človeka zo Za ľudí - to sú tie historické chvíle, kedy si po čele plieska fakt celé Slovensko. Ještě větší blbci, než jsme doufali. 

7. Keby sme takto pozatvárali protestujúcich zdravotníkov my, tak by tu slniečkarske médiá organizovali revolúciu a z Európskeho parlamentu by došlo už pätnásť demaršov od zhúlenej holandskej fešandy. 

8. Ale v prípade Hegera a Matoviča je všetko alright - schválili americké základne, tak môžu zdravotníkov aj zmasakrovať. Ešte im udelia aj Nobelovu cenu za mier. 

9. A ešte majú toľko drzosti, že cez svoje skorumpované médiá opozíciu označujú za "vírus", čo naposledy robil Adolf Hitler, keď Židov prirovnával k baktériám. Už chápeme, prečo je Matovičovým vzorom NSDAP.

10. Máš iný názor na očkovanie, tak si dezolát a vírus - toto je ten ich slávny liberalizmus, sloboda a demokracia. Takto pravda a láska zvíťazila nad lžou a nenávisťou. 

11. Mimochodom, kde sa podela Zuzanka naša najvplyvnejšia? Polícia brutálne rozoženie protest zdravotníkov, robia tu z nich kriminálnikov, hrozí im tvrdá basa - a ona ďalej rieši Navaľného a hromží na Rusko, hej?  

12. A neboráčik Heger? Toho sa spýtali, prečo zdravotníkom za dva roky pridali k výplate len nejakých trápnych 30 eur a on na to zadrel, že "pomaly ďalej zájdeš". On sa im normálne, že vysmieva.

13. Z polovice seniorov urobili podľudí, vyhrážajú sa povinným očkovaním, ženú nás do vojny s bratským Ruskom, berú nám slobodu, segregujú a zabíjajú. To fakt za týchto okolností idú médiá predstierať, že najväčší problém je tu Smer?

14. Poštvali proti sebe seniorov, živnostníkov, učiteľov, študentov, robotníkov, lesníkov a teraz ešte aj zdravotníkov. Už im ostal len intelektuálny titán Pročko, preborník v kotúle vpred. Sú na smiech!

15. Máme právo na protest. Máme právo bojovať proti povinnému očkovaniu. Máme právo bojovať za seniorov a tých najslabších. Máme právo brániť demokraciu. 

Večer oznámime, ako bude prebiehať zajtrajší protest, celý deň na tom na centrále Smeru pracujeme - nezastrašia nás, priatelia, nezastrašia!



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/453558632808090