Srdečne vás pozdravujeme z centrály Smeru, priatelia a úprimne ďakujeme za vašu podporu, Smer je jednotný a spoločne bojujeme za Slovensko!

01.03.2022 Články, Facebook Články, Facebook

Srdečne vás pozdravujeme z centrály Smeru, priatelia a úprimne ďakujeme za vašu podporu, Smer je jednotný a spoločne bojujeme za Slovensko!

1. Liberálne médiá už chytajú paniku z toho, ako sa nálada na Slovensku obracia. Ľudia majú plné zuby jednostrannej americkej propagandy a dožadujú sa objektívnych informácií. 

2. Valí sa sem migračná vlna a ľudia majú obavy z nekontrolovanej migrácie - jedna vec je pomôcť ukrajinským ženám a deťom, iná vec je púšťať sem špekulantov z tretích krajín.

3. Lynčovanie ruského národa musí prestať - je choré, že na Západe na Rusov aplikujú kolektívnu vinu v umení aj v športe. Emócia sa obracia - takéto fašistické metódy Slováci nikdy tolerovať nebudú. 

4. Ako dnes povedal Robert Fico, my hrdo pôjdeme 4. apríla aj 9. mája na Slavín, aby sme vyjadrili vďaku sovietskym hrdinom za oslobodenie od fašizmu - nenecháme si vziať historickú pravdu!

5. Smer zároveň jasne odmieta cudzie vojská na našom území. Nerobme zo Slovenska terč a v prvom rade tvrdo odmietnime jadrové zbrane. 

6. Tu už končí všetka sranda - kde máme pri tejto protiruskej hystérii záruky, že sem na Slovensko v rámci Obrannej dohody s USA nenavláčia nukleárne zbrane?

7. Nenechajme sa zatiahnuť do americko-ruského veľmocenského sporu na Ukrajine a robme všetko pre dialóg a pre mier. 

8. A v prvom rade riešme problémy Slovákov. Pre vládu amerických agentov akoby Slovensko prestalo existovať - oni riešia iba Ukrajinu. My v Smere riešime v prvom rade Slovensko. 

9. Robert Fico dnes na tlačovke kráľovsky zotrel redaktorku Markízy Kajtárovú - ako profesor nenaučenú študentku. Nevedia nič o dejinách a myslia si, že si vystačia s hlúpou americkou propagandou. 

10. Boja sa iných názorov ako čert kríža. Na štvrtok sme za Smer do diskusie s bezmozgom Naďom v TV JOJ nominovali mňa ako podpredsedu strany. 

11. Od Dibákovej došla do sekundy odpoveď: "V žiadnom prípade". Cenzúra pokračuje. Americkým propagandistom sa iné názory nehodia. Sú zbabelí, pretože karta sa na Slovensku obracia. 

12. Ďakujeme za všetky vaše komentáre, chodíme po Slovensku a vidíme, ako rozmýšľajú bežní ľudia - tej ich slniečkarskej protiruskej propagandy už majú po krk. 

My na rozdiel od iných nestratíme tvár, nebudeme sa podlizovať americkému nohsledovi Korčokovi ani vláde USA. A nikdy nezradíme Slovensko! To vám môžeme sľúbiť!

ZA SLOVENSKO A ZA MIER!




Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/501039914726628