Srdečne vás pozdravujeme z parlamentu, priatelia

05.11.2020 Články, Facebook Články, Facebook

1. Vládny valec sa ďalej mstí. Práve sa rozhodli, že ma vyhodia ešte aj z parlamentnej skupiny priateľstva s Latinskou Amerikou, lebo vraj podľa nich nemám názory "v záujme Slovenskej republiky". Toto zo seba vypotil poslanec Osuský.

2. Som nepriateľ štátu. Inkvizičný tribunál rozhodol. Som zvedavý, kedy ma zbavia mandátu. Veď keď teda mám tie iné názory. Čo si to v tej demokracii dovoľujem, že? 

3. Ako im odkázal Robert Fico - toto je čistý fašizmus. Takto brutálne sa k opozícii od roku 1993 nesprával nikdy nikto. Vydierajú ľudí, kriminalizujú opozíciu, nerešpektujú nič. Toto je úplne normálna totalita. Im sa to vráti - karma sa na nich vyzúri.

4. Ja sa im na parlamentné posty môžem vykašľať - nebudem sa im doprosovať, nech dajú do skupiny priateľstva s Kubou, pre mňa, za mňa, aj poslanca Pročka, aspoň vysvetlí našim drahým kubánskym priateľom, ako správne urobiť stojku na hlave. Aj to treba. Viva la kotúľ vpred! 

5. Medzitým vládny valec zarezal našu rezolúciu k Náhornému Karabachu. Vyzývali sme na solidaritu s naším bratským kresťanským národom a odsudzovali sme islamský džihádizmus. 

6. A viete ako hlasovali veľkí "kresťania" z OĽaNO či Sme rodiny? Proti. Oni podporili moslimských Azerbajdžancov a Turkov... Amen. Jediní, kto sa zastal Arménov, boli poslanci Smeru. Nikto iný. Smutné... 

7. Matovič skončil v karanténe. Nebesia pochopili, že niekto ho už fakt musí stiahnuť z obehu, lebo ešte jedna tlačovka, tak by svoje celoplošné testovanie prirovnal k zmŕtvychvstaniu a seba k Ježišovi Kristovi.

8. Už sme sa dozvedeli, že špajchlovačka bola ako SNP a smiešne rychlotestíky, čo kedysi hádzal do Dunaja, sú vraj “atómová zbraň“. Gradovalo. Náš miestny klaun sa zjavne dostával do tranzu. Nebesia sa už na to nemohli pozerať. A tak premiér ide na samotku. Poprosíme vypolstrovať.

9. Mimochodom, americké voľby sú čistý chaos. Nikto netuší, kto vlastne vyhral. Mám nápad. Dajme to na Američanov a uznajme nejakého Guaida alebo Tichanovskú. Ja uznávam za prezidenta USA Clinta Eastwooda, čo poviete? 😜

10. Bez žartov - Matovičova vláda ďalej svojvoľne predlžuje zákaz vychádzania. Ďalej uväzňuje ľudí. Seniorom zakazujú nakupovať, hoci im sľubovali výnimky. Porušujú ústavu, ničia demokraciu.

Zajtra budeme mať veľkú tlačovku. Slovensko sa premieňa na totalitu a ak tyrana nezastavíme včas, už nikdy sa nám sloboda nevráti.

Krásny večer, priatelia!



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2789275331311028