Srdečne vás pozdravujeme zo Smeru, priatelia, podpisy pod referendum neustále pribúdajú

15.04.2021 Články, Facebook Články, Facebook

1. Dnes prezidentka Zuzana Čaputová nepriamo obvinila Igora Matoviča z klamstva. Vyhlásila, že Rusi od nás nežiadali Sputnik späť kvôli tomu, že u nás bol skúmaný v necertifikovanom laboratóriu. Toto je veľká vec. 

2. Mňa by len zaujímalo, prečo sa prezidentka Čaputová tak veľmi rozhorčuje nad Matovičom. Nebola to ona, kto ho vymenoval za ministra, aj keď nemusela? Za všetku tú hanbu, čo tento pán pácha, môže aj ona – vinu zo seba nezmyje. 

3. Čo sa týka Sputnika, sú len dve možnosti – klame ona alebo on. Čaputová alebo Matovič. Ak sa ukáže, že má pravdu Čaputová, Matovič by mal okamžite odísť z politiky. Ale aj vice versa. Už stačilo klamania, Slováci si zaslúžia pravdu. 

4. Hovorí sa, že Rusko požaduje Sputnik naspäť, lebo Matovič za vakcíny nezaplatil. Ak sa toto potvrdí, tak to je definitívny koniec OĽaNO. 

5. Ľudia na Slovensku umierajú a namiesto toho, aby sa tu už mesiac očkovalo Sputnikmi, my nimi kŕmime morčatá a Matovič od rána do večera klame Slovensko. Alebo klame pani Čaputová? O piatej sa dozvieme – Matovič ohlásil tlačovku o klamaní, vyťahujeme pukance.

6. Dnes už jednu tlačovku Matovič mal. Dával to pre zmenu na ministra financií. Vyhlásil, že pôjde po krku všetkým daňovým podnikateľom – už som len čakal, kedy si na tlačovke začne vykrúcať vlastný krk a predvedie sám seba na políciu.

7. Ten pocit, keď chlap, čo zbohatol na daňových podvodoch nadáva podnikateľom, ktorí podvádzajú a neplatia dane... Epické. A ešte vykrikuje, že kto nahlási podvodníka, by mal mať za odmenu nárok na 50% dlžnej sumy.

8. A tak mi, milí občania, napadlo, ako si privyrobiť. Stačí na daňovú správu nahlásiť najznámejšieho daňového podvodníka na Slovensku – istého Igora Matoviča z Trnavy. 

9. Tento pán Matovič z Trnavy bol až taký drzý, že nielenže podvádzal na daniach, ale ešte si aj detinsky vymýšľal, že spolu s matkou prejazdil na Fabii vyše 600 kilometrov denne. Tak čo – kde je naša odmena, pán minister?

10. Posledná vec: chcel by som požiadať ministerstvo zdravotníctva, aby láskavo prestalo s tou neuveriteľne lacnou propagandou o AstraZenece. Dnes si na sieti vycapili plagátik, že existuje len 0,00065% šanca, že z tejto vakcíny dostanete krvnú zrazeninu. Že haha, hihi, to je ako úder blesku.

11. Pri všetkej úcte, to takto sa staviame k ľudskému životu? A čo keď to bude práve vaša mama, kto dostane tú krvnú zrazeninu? To vám je jedno? Šermujete tu percentami, ako by nešlo o životy našich blízkych. 

12. Ale dobre, keď už teda ideme takto zľahčovať ľudský život, tak viete, aká je šanca, že zomriete na Covid, ak ste mladý človek pod 40 či 50 rokov. Pri najmladších je doslova nulová, keď máte pod 30 rokov tak je to pod 0,1%, keď pod 40 rokov, tak je to pod 0,2% atď. 

13. A to najskôr ten Covid musíte dostať a šanca, že ho chytíte, je koľko? Necelé percento. Či ešte menej? A z tohto necelého percenta si vyrátajte tú 0,1-percentnú šancu, že zomriete. 

14. Vie vôbec niekto vyjadriť to miniatúrne číslo, ktoré ukazuje pravdepodobnosť toho, že ako zdravý a mladý človek umriete na Covid? A od vás chcú, aby ste si pichli AstraZenecu – a možno dostali krvnú zrazeninu... Toto si dajte do pomeru, vážení.

15. To takto sa najnovšie ideme pozerať na životy ľudí? Toto odporúča ministerstvo zdravotníctva? Takto ideme zľahčovať riziko smrti? Považujem to za - cynické.

Ak ministerstvo zdravotníctva okamžite nestiahne svoju chladnokrvnú propagandu o tom, aká je AstraZeneca neškodná, tak potom nemá jediné právo moralizovať nad niekým, kto popiera nebezpečenstvo Covidu – lebo sú to oni, kto kvôli ziskom britskej farmafirmy relativizujú ľudský život. 

Táto vláda sa každým dňom zakopáva hlbšie a hlbšie do morálneho a politického bahna. Ale referendum sa blíži – a spolu s ním aj zmena!




Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2927900420781851