Svet podľa slovenských médií

19.09.2020 Články, Facebook Články, Facebook

Svet podľa slovenských médií:

1. Keď pred dvoma rokmi proti vláde Roberta Fica organizovali protesty tzv. slušnoľudia, každý Boží deň sme prvých 30 minút v televíznych novinách sledovali podrobné dramatické spravodajstvo o každom jednom proteste.

2. Spomeňte si - novinári agitovali, urputne držali palce, vytvárali dojem, že Jána Kuciaka zabil priamo Robert Fico, s dojatím spovedali každého posledného pubertiaka, ktorý si potreboval kopnúť do Smeru, skrátka, všetci svorne šírili hysterický hejt proti vláde.

3. Prestrih. Rok 2020. Keď proti vláde Igora Matoviča organizujú protesty odbory, ktoré bojujú za sociálne práva, za zamestnancov, za minimálnu mzdu, tak o tom v dnešných televíznych novinách na RTVS zaznela v 37.minúte správ krátka zhruba jednominutová informácia tesne pred vzrušujúcou reportážou o žatve repky olejnej.

4. Takto to vidí verejnoprávna televízia. Na robošoch niekde v Prešove nezáleží, polhodinové bombastické reportáže treba z protestov vysielať len vtedy, keď na námestie vylezú bohaté liberálne decká z Bratislavy, aby si so Šeligom a Stankem zahulákali proti Smeru.

5. Čo tam po odborárskych protestoch, čo tam po tom, že vláda likviduje tripartitu! Na RTVS sa v televíznych novinách ako hlavná správa rieši, že nejaká čínska súkromná firma zbiera infošky, ktoré si ministerka Kolíková sama uverejňuje na sociálnej sieti.

6. No chápete, úplná špionáž, skoro ako z bondovky, čítať si oficiálne Kolíkovej statusy, to je ten najťažší kyberzločin. Poďme všetci nenávidieť Čínu, lebo zhodou okolností spustil nenavistnú kampaň proti Číne aj Veľký brat z USA - aká nahodička.

7. RTVS prirodzene nie je sama, čo manipuluje. V denníku SME už mesiace šíria hejt proti Robertovi Ficovi za to, že si bol párkrát zaplávať v súkromnom bazéne a vraj spáchal smrteľný hriech, lebo záhradníkovi nedal 3 eurá a nevypýtal si bloček. Škandál ako hrom!

8. Ale to, že Igor Matovič údajne prostredníctvom svojho bieleho koňa Pavlínky investuje desať miliónov do Arca Capital a existujú vážne podozrenia, že Matovičovci boli kvôli funkcii zvýhodnení - to už po jednom dni nikoho nezaujíma.

9. Však tu ide len o desať miliónov, čo tam po tom, poďme riešiť Ficovu trojeurovú vstupku do bazéna! A nabudúce, keď pôjde Fico na kupko na Matadorku, pošleme naňho kukláčov!

10. Ale jasné, v prípade Matoviča uveríme premiérovi, že netuší, kam jeho Pavlínka hádže desiatky miliónov - veď kto by sa takými taľafatkami zaoberal, ani vy predsa netušíte, kam vaša manželka ukryla desať mega, čo ste jej včera dali, zív, nuda, kto by takéto prkotiny riešil.

11. Prešiel deň a Matovičovi naše drahé média uverili a téma zhasla. Vybavené. Premiér nebude Pavlínku otravovať, práve si zo stoeuroviek skladá lietadielká, nerušme ju.

12. U Matoviča je desať mega jednodňová mediálna epizóda, v prípade Fica však už média polroka živia antikampaň a trvajú na tom, že opozičný poslanec musí vysvetliť ešte aj lístok do kina, kam ho pozve kamarát.

13. A všimnite si, ako média mimoriadne objektívne informujú o tom, že NAKA musela stiahnuť obvinenie voči mne za moje ľavicové statusy. Žartujem - v médiách sa o tom neobjavilo ani mäkké f.

14. Keď ma NAKA obvinila, tri dni z toho boli titulky, aký som extremista a ako ma konečne zavrú. No keď ma zbavia viny, tak nič - ani jeden článok, ani jedna holá veta.

15. O ľavici sa nesmie písať pozitívne. O odboroch treba byť ticho, na Fica treba každý deň útočiť, z Blahu treba robiť číre zlo. Takto to funguje v slovenských médiách.

Prepáčte, priatelia, poznáte ešte niekoho, kto verí médiám hlavného prúdu? Ak áno, prosím, pošlite mu tento status, nech sa prebudí, ďakujem za zdieľanie



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2741636006074961