Tak táto tlačovka vojde do histórie

28.10.2020 Články, Facebook Články, Facebook

1. Premiér Matovič konečne pochopil, že nemôže dať ľuďom bez testu kompletné domáce väzenie, lebo aj oni majú ústavné práva - skoro sa tam rozplakal, že ľuďom nemôže až tak ubližovať, ako by chcel. 

2. Ja len, že Prof. Dřevínek z Prahy vyhlásil antigénové testy za nespoľahlivé. Virológ Klempa označil tieto testy za zbytočné. Slovenská lekárska komora sa dnes postavila proti celoplošnému testovaniu, lebo je vraj len politické a nie odborné. 

3. Ale tuná Plgt. Igor Matovič, Chrobák Truhlík z Trnavy, dnes rozhodol, že antigénové testy sú fajn. Prečítal si príbalový letáčik. A ide poučovať profesorov, virológov a lekárov. Prepánakráľa, hoďte už naňho sieť!

4. Premiér plagiátor, ktorý nemá o medicíne ani šajnu, vyvreskuje na tlačovke o lekároch, že šíria "kotlebovské bludy"? Zbláznil sa už na kompletku? A jeho argument je, že vyťukajte si "google bodka com"? Haló! 

5. A čo príde ďalej? Každý, kto bude mať iný názor, bude rovno fašista? Pošleme naňho prokurátora Honza? Zavrieme tých zlých lekárov na 4 roky do basy? Zavrieme tam aj profesora Dřevínka z Prahy? Aj virológa Klempu? 

6. To, čo tam dnes Matovič dával, je také šialené šírenie nenávisti, že už by ho mala začať riešiť NAKA. Toto je v demokracii absolútne cez všetky čiary, aby sa takto správal premiér. 

7. A on si ešte dovolil povzdychnúť, že žiaľ, ústavné práva majú aj ľudia, ktorí sa nedajú otestovať. Jasné, že majú, ty diktátor! A jasné, že ty by si ich aj do koncentráku zavrel, keby si mohol. 

8. Ale nedokážeš to a celému Slovensku si ukázal, aký si pomstychtivý maniak, ktorý by najradšej odoprel ľuďom, čo s ním nesúhlasia, aj nakupovať a chodiť k lekárovi. V mene verejného zdravia to tu dáva na Hitlera a vôbec mu to nie je hlúpe! Plgt. Matovič! 

9. To je tak, keď sa notorický podvodník a zlodej dostane k moci. Bez empatie, bez súcitu, bez elementárnej morálky. A bez vzdelania. Vládne na základe príbalových letáčikov! Takýto človek dostal takmer neobmedzenú moc na Slovensku. A užíva si to. 

10. Tak ako si malí chlapci, z ktorých jedného dňa vyrastú kriminálnici, užívajú, keď trhajú na kusy žaby či týrajú mačky. Toto je Matovič - úplná absencia sociálnej empatie. Monštrum. 

11. A nakoniec ešte minister zdravotníctva zadrie, že "momentálne nám velí armáda". Tomu sa až nechce veriť. Tým vlastne poprel, že sme civilná demokratická krajina - on tým potvrdil, že sme vojenský štát. Diktatúra. Armádna junta. 

12. Ja len, že okamžite musí zasiahnuť prezidentka Slovenskej republiky, lebo inak sa aj ona stáva kolaborantkou. Toto je pokus o puč. Pokus o štátny prevrat. To, čo povedal minister zdravotníctva, je popretie všetkého, čo je napísané v ústave! 

13. A celé to máme tolerovať len preto, že Matovič povie, že "Európa a svet sa pozerá". A chce sa pochváliť Angele Merkelovej., že aké laboratórium urobil z vlastného národa. To myslí vážne? 

14. Prezidentka Slovenskej republiky Zuzana Čaputová je dnes posledná inštancia, ktorá ešte môže zasiahnuť. Opozícia nemá dosť hlasov, sudcovia sú zastrašovaní, prokuratúra je v rukách vládnej moci. 

15. Ostáva len prezidentka - je veliteľka ozbrojených síl. Môže odvolať armádu a celý ten gruppentest tým pádom končí. Môže tlačiť na Matoviča. Môže napadnúť uchopenie moci armádou. Môže konečne začať robiť to, čo chcú aj odborníci a lekári - nie celoplošné testovanie, ale reálna pomoc. Je najvyšší čas začať bojovať proti Covidu, nie proti Slovákom!

Po tejto tlačovke musí ísť Matovič aj s celou vládou okamžite dole. Pani prezidentka, čakáme!



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2781610635410831