Tak toto je veľká vec!

15.03.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Prezidentská kancelária dnes oficiálne potvrdila, že americká veľvyslankyňa bola na rokovaní v Prezidentskom paláci práve v čase, keď tam prezidentka Čaputová riešila vládnu krízu so Sulíkom a Remišovou. 

1. Do bodky sa potvrdilo, čo hovoril Robert Fico. Prezidentka Zuzana Čaputová americkej veľvyslankyni raportuje, ako keby bolo Slovensko banánovou republikou. Škandál ako hrom.

2. A tie výhovorky sú trápne. Oni teraz hromadne predstierajú, že americká veľvyslankyňa bola v Prezidentskom paláci na stretnutí s nejakou treťoradou úradníčkou. Čírou náhodou. 

3. No jasné, išla kuknúť vrátnika, povedať "hello, darling", alebo sa možno len tak zastavila okolo na wécko - keď to na teba príde a si práve na Mierku, no kam pôjdeš? 

4. Oni sa vysmievajú do tváre celému Slovensku. A to si akože nikto nepamätá, ako sa americká ambasáda angažovala pri slovenskom majdane, keď zabili novinára a jeho snúbenicu? 

5. A to si nikto nepamätá, odkiaľ prišlo pani Čaputovej, v tom čase aktivistke Via Iuris, na účet 157-tisíc amerických dolárov? A že Čaputovej mimovládku Via Iuris dojila ambasáda celé roky tisíckami eur? 

6. Zabudlo sa, že hneď ráno po volebnej noci pred americkou rezidenciou stála dodávka OĽaNO? A že americká ambasáda rozdáva ľudskoprávne ocenenia takým "hviezdam" ako je Tódová či Remišová? 

7. A teraz, keď na Slovensku padá vláda, tak si americká veľvyslankyňa zhodou okolností odskočí na toaletu do Prezidentského paláca - len tak. Kozmická náhoda. No jasné, všetci to Strižincovi baštíme, je to čisté ako božie oko.

8. Ja som teraz dokončil jednu štúdiu o Latinskej Amerike a keď mi niekto povie, že americkí veľvyslanci v "spriatelených" krajinách nezasahujú do miestnej politiky, tak ľahám k zemi a neviem zastaviť tie salvy smiechu. Ako - nebláznime.

9. Zuzana Čaputová je človek americkej ambasády. To nevidí len slepý. To isté platí o polke poslancov SaS a Za ľudí. Nehovoriac o Korčokovi, Naďovi a ďalších. Americká ambasáda sa tu správa ako piaty koaličný partner v Matovičovej vláde. A som si istý, že ťahajú nitkami aj teraz.

10. A myslím si, že už aj v Sme rodine sa začínajú pýtať, prečo niekto strčil do chládku ich šéfa tajnej služby. Krajniak vyhlasuje, že to organizuje niekto, kto dostával zvodky od SIS - ja len, že takéto zvodky dostávajú najvyšší ústavní činitelia. Blik. 

11. Tu sa rozhorela reálna vojna vo vnútri vládnej koalície - ide sa hlava-nehlava, zatvára sa, vyhráža sa, vydiera sa. Keď padne vláda, Čaputová získa neuveriteľné právomoci - a spolu s ňou aj panička, ktorá si k nej odskakuje na dámske. 

12. Vláda je na odstreľ, to vidí každý. Matoviča podľa dnešného prieskumu nevie zniesť už 80% ľudí. A kým umierajú ľudia na Slovensku, hádky pokračujú.

13. Matovič chce hlavu Sulíka, Sulík hlavu Matoviča, Vasilisa by najradšej dala dole oboch a slovenský národ najradšej všetkých troch. Borisa Kollára už ani netreba, ten pôjde do chládku za Pčolinským len taký fukot. Tam to smeruje a toho sa bojí najviac. 

14. Slovensko je v totálnom rozvrate a oťaže moci sa postupne prelievajú do prezidentského paláca. A keď sa tam v týchto historických chvíľach motá americká veľvyslankyňa, otázka Roberta Fica je plne na mieste: sme ešte suverénnou krajinou? 

15. Pani prezidentka Čaputová by mala predstúpiť pred národ a povedať, komu vlastne slúži. Nestačí, že pošle pomotaného Strižinca, ktorý je ochotný trepnúť hocakú kravinu. Pani Čaputová a pani Brinková majú čo vysvetľovať.

Matovič musí ísť dole. Ale o tom, kto ho nahradí, musí v demokratických voľbách rozhodnúť slovenský národ, nie americká ambasáda.



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2901294493442444